5900 din za tri noćenja za dvoje ili 12900 za sedam noćenja za dvoje uz korišćenje bazena na otvorenom, suncobrana, ležaljki i igraonice za decu u VILI JELENA u Banji Vrujci!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
12900 din za sedam noćena za dvoje uz korišćenje bazena na otvorenom, ležaljki, suncobrana i igraonice!
25200 DIN
5900 din za tri noćenja za dvoje uz korišćenje bazena na otvorenom, suncobrana, ležaljki i igraonice za decu!
10800 DIN
  • 5900 din za tri noćenja za dvoje uz korišćenje bazena na otvorenom, suncobrana, ležaljki i igraonice za decu!
  • 12900 din za sedam noćena za dvoje uz korišćenje bazena na otvorenom, ležaljki, suncobrana i igraonice za decu!

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci,uvučena 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena se nalazi između 2 banjska kompleksa bazena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Na pedesetak metara je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato.Takodje veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline. Smeštaj: Vila Jelena u svoj ponudi ima jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom i bicikle za vožnju itd. Restoran: U sklopu vile nalazi se restoran namenjen isključivo gostima koji imaju pansion kod nas. Uz kvalitetan odabir namirnica u ponudi je i preko pedeset različitih vrsta jela pretežno iz domace kuhinje.

Banja Vrujci se nalazi u severozapadnom delu Srbije u podnožju Planine Suvobor (865 m.n.v) i planine Maljen (1104 m.n.v.) Smeštena je u prelepoj dolini reke Toplice, desne pritoke reke Kolubare, udaljena samo 85 km od Beograda i desetak kilometara od Ljiga. Banja Vrujci ima blago umerenu kontinentalnu klimu i nalazi se na nadmorskoj visini od 200 metara. Baš ovakva klima stvara fantastične preduslove i utiče na celokupna lekovita svojstva banje, specifična za ovakav prostor. Velika nalazišta termalnih i pijaćih voda potvrdjuju sve prednosti banje kao nosioca turizma ovog dela Šumadije. 
Lekovita svojstva nadaleko poznate banjske termalne vode (28 stepeni C), kao i banjskog blata vrlo specifičnog za ovaj deo Srbije, koriste se kao terapijsko sredstvo u lečenju lokomotornog aparata, zapaljenskog reumatizma (reumatoidni artritis - faza smirenog zglobnog zapaljenja), degenerativni reumatizam (spondiloze, artroze), ekstraartikularni reumatizam (mioziti, fibroziti, tendeniti, panikuliti), povišenog krvnog pritiska, malokrvnosti, neurastenija, ginekoloških oboljenja, oboljenja mokraćnih puteva i bubrega (pesak u mokraćnim putevima i stanja posle hirurškog odstranjivanja kamena), hronična oboljenja želuca i dvanaestopalačnog creva, kao i očnih bolesti.

http://www.vilajelena.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vila Jelena

Bernovac bb, Vrujci, Vrujci
064/444-3339

Vaučer važi

do 30.9.2014.

Napomene

  • Obavezna rezervacija unapred!
  • Proveriti pre uplate raspoloživost slobodnih kapaciteta za željeni termin!
  • Ukoliko morate otkazati zakazan termin, učinite to minimum 48h ranije, u suprotnom,vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Moguća doplata za doručak, ručak i večeru i za smeštaj deteta ukoliko je potreban dodatni ležaj.
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučeri se mogu spajati radi dužeg boravka.
  • Kontakt telefon : 064/444-3339

Slične ponude