600 din za TERMO SLIM BODY TRETMAN + PRESOTERAPIJA u Laser centru VIVA! Popust 70%!

2000 DIN
Ponuda je istekla

TERMO SLIM BODY TRETMAN + PRESOTERAPIJA

Termo slim body wrap metode podrazumevaju uvijanje tela specijalnom folijom sa pravilno raspoređenom kompresijom, umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama. U Laser centru VIVA koristimo profesionalan preparat za razgradnju celulita. Termoaktivan gel sadrži derivate kiselina, alge, bršljen, kofein i etarska ulja. Postiže termo efekat i izaziva lokalno crvenilo, koje povećava mikrocirkulaciju unutar kapilara, stimuliše limfnu drenažu i razgradnju masnoća. Takođe se povećava čvrstina i elastičnost kože. Koristi se za eliminaciju celulita, uklanjanje oteklina koje nastaju usled toksina i loše cirkulacije, zatezanje kože i smanjanje masnih naslaga. Gel je u potpunosti prirodan, lako prodire u kožu, a namenjen je prvenstveno predelu kukova, stomaka, bedara i zadnjice. Ne sme se koristiti ako postoje proširene vene i ispucali kapilari.

Presoterapija predstavlja masažu kompresovanim vazduhom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena. Tretira posledice neprestanih stresova, dugotrajnog sedenja, nekretanja, prekomerne telesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, zadnjice i stomaka, nakupljanje otpadnih produkata metabolizma, oticanje nogu i celulit. Tretman traje 30 min i sagoreva do 600 kalorija po tretmanu. Ima produženi efekat u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma. Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata. Metoda preso aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

YUBC, Bul. Mihajla Pupina 10, Beograd
063/123-2293

Vaučer važi

do 27.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite centar jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Radno vreme centra: pon-pet 9-21h, sub 9-17h.
  • Kontakt telefon centra: 063/123-2293

Slične ponude