6600 din za tri noćenja za dvoje uz korišćenja bazena sa termalnom vodom, ležaljkama i suncobranima u VILI JELENA u BANJI VRUJCI!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
12100 din za sedam noćenja za dvoje uz korišćenja bazena!
21000 DIN
9900 din za pet noćenja za dvoje uz korišćenja bazena!
15000 DIN
6600 din za tri noćenja za dvoje uz korišćenja bazena!
9000 DIN
  • 6600 din za tri noćenja za dvoje uz korišćenje bazena sa termalnom vodom na otvorenom, suncobrana i ležaljki
  • 9900 din za pet noćenja za dvoje uz korišćenje bazena sa termalnom vodom na otvorenom, suncobrana i ležaljki
  • 12100 din za sedam noćena za dvoje uz korišćenje bazena satermalnom na otvorenom, ležaljki i  suncobrana

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci,uvučena 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena se nalazi između 2 banjska kompleksa bazena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Na pedesetak metara je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato.Takodje veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline. Smeštaj: Vila Jelena u svoj ponudi ima jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne sobe. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom i bicikle za vožnju itd. Restoran: U sklopu vile nalazi se restoran namenjen isključivo gostima koji imaju pansion kod nas. Uz kvalitetan odabir namirnica u ponudi je i preko pedeset različitih vrsta jela pretežno iz domace kuhinje.

Banja Vrujci se nalazi u severozapadnom delu Srbije u podnožju Planine Suvobor (865 m.n.v) i planine Maljen (1104 m.n.v.) Smeštena je u prelepoj dolini reke Toplice, desne pritoke reke Kolubare, udaljena samo 85 km od Beograda i desetak kilometara od Ljiga. Banja Vrujci ima blago umerenu kontinentalnu klimu i nalazi se na nadmorskoj visini od 200 metara. Baš ovakva klima stvara fantastične preduslove i utiče na celokupna lekovita svojstva banje, specifična za ovakav prostor. Velika nalazišta termalnih i pijaćih voda potvrdjuju sve prednosti banje kao nosioca turizma ovog dela Šumadije. 
Lekovita svojstva nadaleko poznate banjske termalne vode (28 stepeni C), kao i banjskog blata vrlo specifičnog za ovaj deo Srbije, koriste se kao terapijsko sredstvo u lečenju lokomotornog aparata, zapaljenskog reumatizma (reumatoidni artritis - faza smirenog zglobnog zapaljenja), degenerativni reumatizam (spondiloze, artroze), ekstraartikularni reumatizam (mioziti, fibroziti, tendeniti, panikuliti), povišenog krvnog pritiska, malokrvnosti, neurastenija, ginekoloških oboljenja, oboljenja mokraćnih puteva i bubrega (pesak u mokraćnim putevima i stanja posle hirurškog odstranjivanja kamena), hronična oboljenja želuca i dvanaestopalačnog creva, kao i očnih bolesti.

http://www.vilajelena.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vila Jelena

Bernovac bb, Vrujci, Vrujci
064/444-3339

Vaučer važi

do 15.6.2015.

Napomene

  • 6600 din za tri noćenja za dvoje uz korišćenje bazena sa termalnom vodom na otvorenom, suncobrana i ležaljki
  • 9900 din za pet noćenja za dvoje uz korišćenje bazena sa termalnom vodom na otvorenom, suncobrana i ležaljki
  • 12100 din za sedam noćena za dvoje uz korišćenje bazena satermalnom na otvorenom, ležaljki i  suncobrana
  • Obavezna rezervacija unapred!
  • Proveriti pre uplate raspoloživost slobodnih kapaciteta za željeni termin!
  • Ukoliko morate otkazati zakazan termin, učinite to minimum 48h ranije, u suprotnom,vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Moguća doplata za doručak, ručak i večeru i za smeštaj deteta ukoliko je potreban dodatni ležaj.
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučeri se mogu spajati radi dužeg boravka.
  • Kontakt telefon : 064/444-3339

Slične ponude