680 din za 800 gr mešanog mesa sa prilogom za dvoje (ćevapi, piletina, pljeskavica, kobasica, krompir)+dve vitaminske salate + dva deserta (palačinke) u LUX restoranu CACHE pored Partizanovog stadiona!

1870 DIN
Ponuda je istekla

680 din za 800 g mešanog mesa sa prilogom za dvoje (ćevapi,piletina, pleskavica,kobasica,krompir)+dve vitaminske salate+dva deserta (palačinke) u LUX restoranu CACHE pored Partizanovog stadiona!

Cache na francuskom jeziku znači zavučeno, skriveno... a takav je i ovaj restoran – skriven od radoznalih pogleda, i neguje sve ono što čini jedno savršeno mesto za uživanje. Ono sto će vas iznova vraćati restoranu Cache je prijatan ambijent, sjajna lokacija, ljubazno i brzo osoblje, velika ponuda pića i neverovatno ukusna hrana. Na meniju imate sve što poželite – nacionalnu, internacionalnu kuhinju, kao i specijaltitete od ribe. Restoran Cache je jednostavno drugo ime za dobar zalogaj ali i dobar provod. Caché - vaše novo omiljeno mesto u gradu!

https://www.facebook.com/cacherestoran

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Restoran Cache

Humska 8, Beograd
064/3860155

Vaučer važi

do 1.8.2016.

Napomene

  • Obavezna rezevacija 1 dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme restorana: od ponedeljka do nedelje od 08:00 do 24:00
  • Kontakt telefon restorana: 064/3860155

Slične ponude