6800 din za KOMPLETAN KURS jezika po izboru u trajanju od tri meseca + literatura + sertifikat (ENGLESKI, ITALIJANSKI,ŠPANSKI, NEMAČKI, FRANCUSKI, RUSKI-SVI NIVOI) u novoj školi LINGUA FRANCA na SLAVIJI!

14400 DIN
Ponuda je istekla

6800 din za KOMPLETAN KURS jezika po izboru u trajanju od tri meseca + literatura + sertifikat (ENGLESKI,ITALIJANSKI,ŠPANSKI,NEMAČKI,FRANCUSKI,RUSKI-SVI NIVOI) u novoj školi LINGUA FRANCA na SLAVIJI!

U prijatnom ambijentu škole naši profesori će se potruditi da odogovore na sva vaša pitanja i da vam prenesu svoja lingvistička znanja. Svaki jezik je specifičan i zahteva određeni period proučavanja, ali mi garantujemo da ćete uz nas steći sve potrebne komunikacione sposobnsoti i savladati jezik na najkvalitetniji način.

Škola jezika CENTAR LINGUA FRANCA je osnovana sa ciljem da pruži najbolje znanje svojim učenicima i da im kroz nastavu uz pomoć najsavremenijih metoda približi željeni jezik.

Klasični kursevi se sprovode uz korišćenje savremene literature i udžbenika koji su namenjeni za učenje jezika. Polaznici se prvobitno savetuje da dođu u školu i ispopune test, kako bi profesori odredilia nivo znanja i potom sastavili grupe koje će biti homogene u pogledu kompetencija polaznika. Polaznici su u mogućnosti da odaberu kurs iz jezika koji žele da nauče ili usavrše, a naši profesori će se potruditi da učine nastavu što interaktivnijom i zanimljivijom, da bi se samo gradivo usvajalo bez poteškoća. Škola sprovodi kurseve u skladu sa trenutnom podelom jezičkih nivoa: A1, A2 ,B1, B2, C1, C3.

http://www.linguafranca.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar Lingua Franca

Nemanjina 36, Beograd
060/620-2310

Vaučer važi

do 22.6.2017.

Napomene

  • Kurs počinje po formiranju grupa!
  • Pozvati školu radi formiranja grupe!
  • Kontakt telefon za sve dodatne informacije 060/6202310
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi jedan vaučer!
  • Fond časova je 24 časa po 1.5h!
  • Nastava počinje po formiranju grupe između 1-15.04

Slične ponude