690 din za dve porcije pilećih krilaca + dve porcije pomfrita + dve čorbe (krompir/luk)+dva deserta (knedle sa šljivama/kajsijama)+GRATIS dve porcije bavarskog peciva u LUX WURST PLATZ-U!

2100 DIN
Ponuda je istekla

690 din za dve porcije pilećih krilaca + dve porcije pomfrita + dve čorbe(krompir/luk)+dva deserta (knedle sa šljivama/kajsijama)+GRATIS dve porcije bavarskog peciva u LUX WURST PLATZ-U!

Jedan od novootvorenih restorana interesantne hrane u Beogradu, na adresi Makedonska 4 je pripremio jednu lepu i nadasve pristupačnu ponudu za sve vas koji još uvek niste probali njihovu klopu.Wurst Platz bar u svojoj ponudi ima različite vrste jela, pripremljena na drugačiji način - probajte neke od njihovih specijaliteta po promotivnim cenama - svratićete sigurno još koji put. Želja im je duh i tradiciju Beča približe Beogradu, uživanje u slasnom obroku u vrevi gradskih ulica. Njihov proizvod je sinonim za kvalitet, a saradnja s austrijancima je garancija najviseg standarda u kvalitetu, odbiru, cuvanju i pripremi proizvoda. Cilj im je da postave nove gurmanske standarde, da stalno unapređuju ponudu i uslugu! Osim toga, restoran ima 147 vrsta različitih piva,

http://wurstplatzbar.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Wurst platz bar

Makedonska 4 (ex Sport caffe), Beograd
0606607774

Vaučer važi

do 1.12.2016.

Napomene

  • Potrebna najava na broj 0606607774(zvati od 09 do 16h)
  • Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da dođete na rezervisan termin, obavezno otkažite 1 dan ranije. U suprotnom, vaučer će se voditi kao iskorišćen.
  • Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više vaučera!
  • Kupon važi za 2 osobe.
  • Radno vreme: pon-cet 10-00h, pet-sub 010-03h, ned 12-00h.
  • Vaučeri se četvrtkom, petkom i subotom mogu koristiti do 20h!

Slične ponude