790 din za 10 tretmana podizanja zadnjice, uklanjanja celulita i masnih naslaga i oblikovanja i zatezanja stomaka Body star elektrostimulacijom u studiju Beauty by Alex!

6000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i salon lepote "Beauty by Alex" omogućavaju Vam da dovedete Vaše telo do savršenstva. Body Star aparat spada u grupu profesionalnih aparata koji izazivanjem mišićnih kontrakcija mikrostrujnim impulsima omogućava:

  • otklanjanje celulita
  • izbacivanje viška tečnosti i toksina
  • skidanje masnih naslaga viška kilograma
  • definisanje i oblikovanje mišića (tzv. podizanje zadnjice)

Pola sata Body star tretmana je kao da ste uradili najmanje 100 čučnjeva. Takođe se preznojite kao da ste odradili trening u teretani sa opterećenjima. Preporučuje se najmanje deset tretmana, sa razmacima od jednog ili najviše dva dana između njih. Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

U salonu lepote "Beauty by Alex" možete pronaći bogat asortiman usluga među kojima se izdvajaju: depilacija nogu, ruku, brazilska depilacija, masaža, kiropraktika, tretmani lica, masaža lica (šijacu), parafinsko pakovanje lica, manikir, nadogradnja i izlivanje noktiju, ojačavanje prirodnih noktiju gelom, pedikir, parafinsko pakovanje i masaža ruku i nogu, profesionalno šminkanje, kao itrajna šminka!U radu se primenjuju savremene metode rada i preparati renomiranih kozmetičkih kuća. Dođite i uverite se u kvalitet, prijatan ambijent i ljubazno osoblje!


Pitanja

andjela
28.1.2017. 12:06
Zbog cega ne mogu da promenim ime na vauceru?Htela sam da poklonim vaucer...ali ostaje samo moje ime
Kupoman
Andjela, postoji opcija "pokloni vaučer". Ona služi da se odštampa vaučer bez izražene cene. Ukoliko vaučer želite na neko drugo ime, to se upisuje u kvadratić pre izbora načina plaćanja.:)

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty by Alex

Vajara Živojina Lukića 9, Beograd
063/1213-485

Vaučer važi

do 18.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Jedan tretman traje 30 minuta!
  • Radno vreme: radnim danima osim ponedeljka od 12:00 do 20:00 i subotom i nedeljom od 12:00 do 19:00
  • Kontakt telefon salona: 063/1213-485

Slične ponude