790 din za SPA LUX masažni tretman za oba pola u trajanju od 80 min (50 min relaks masaže celog tela argan uljem + 15 min masaže lica medom +15 min masaža glave i dekoltea) u novom LUX studiju G SPA!

3200 DIN
Ponuda je istekla

790 din za SPA LUX masažni tretman za oba pola u trajanju od 80 min (50 min relaks masaže celog tela argan uljem + 15 min masaže lica medom + 15 min masaža glave i dekoltea) u novom LUX studiju G SPA!

"Opusti se, zaslužuješ odmor."

G Spa je profesionalni centar za masažu. Osnovan je u Budvi 2016. Na osnovu zadovoljnih kupaca, želeli smo da pružamo naše usluge i u Beogradu. Ukoliko želite da se opustite ili čak imate neki problem, mi smo tu za Vas 12 sati dnevno. Na našem sajtu možete videti usluge koje pružamo, sigurni smo da Vam je potrebna makar jedna od naših masaža iz ponude.

https://www.facebook.com/gspamassage/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 20)
andjela music Sve mi se svidelo!
Dejana Devojke (na masažu sam išla redovno, jednom nedeljno) od njihovog otvaranja u Bg-u) su izuzetno profesionalne, pažljive, ambijent je ugodan, atmosfera opuštajuća, a prostor čist. Muzika je adekvatna masaži i prednost je što se spoljni glasovi, zvuci i saobraćaj ne čuju, iako je ulica prometna. Otkako sam prvi put, preko vas, čula za njih, ne menjam salon. Hvala vam! S poštovanjem, Dejana Stojaković

Pitanja

Jelena
30.3.2017. 14:18
Pošto bih došla sa drugaricom, da li obe možemo da se masiramo u isto vreme odnosno u istom terminu?
Kupoman
Jelena, potrebno je da pozovete salon za tu informaciju. :)

Gde iskoristiti vaučer?

G Spa

Kneginje Ljubice 26, Beograd
064/ 021 90 03

Vaučer važi

do 11.4.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 064/ 021 90 03

Slične ponude