790 din za vaučer za 31% popusta na PUTOVANJE u MILANO za 89 evra (dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobus)! Termini polaska 10.11!

1145 DIN
Ponuda je istekla

Milano je grad svetske slave, manekenki i modela, kao i velikih brendova...Udaljen je od Beograda oko 1000km i predstavlja drugi po veličini grad u Italiji sa populacijom od oko 4 miliona stanovnika. Poznat j po čuvenoj Katdrali, prestižnoj zgradi Opere- Milanskoj skali i Crkvi Skali i Crkvi Santa Maria Gracia gde se nalazi Leonardova "Tajna večera".

Đenova je šesti po veličini grad Italije, glavni grad istoimnog okruga i pokrajine Ligurije u svrozapadnoj Italiji. Poznata i kao najveća luka Italije, Đenova poseduje vliko i dobro očuvano staro jezgro, koje j pod zaštitom UNESKO-a.

Lugano j grad na jugu Švajcarske, 80km udaljen od Milana. Broji oko 57.000 stanovnika i poznat je po svojoj lepoti i Luganskom jezeru. Grad j poznat i kao lečilište.

Program putovanja:

1. dan Beograd - Hrvatska - Slovenija

Polazak iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 17h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 18:30 sa parkinga ispred Lokomotive. Lagana noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan Milano olazak u prestonicu "mode"

Razgledanje započinjemo od srdnjovekovnog zamka Sforcesko. Najveća katedrala Italije na prelepom trgu uomo. Poklonite se Madonini i zavirite u unutrašnjost glamurozne galerije Vitorijo Emanuele. Tu je i jedna od najpoznatijih opera sveta, čuvena skala...Popodnevni smeštaj u hotel. Slobodno vreme iskoristite  za individualni odlazak do centra, za šopink ili obilazak galerija i crkava. Noćenje.

3. dan Milano - Đenova - Outlet Serrvalle - Milano

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Đenove. Đenova j poznata kao najveća luka Italije, poseduje veliko i dobro očuvano staro jezgro  koje je pod zaštitom UNESKO-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lantema ( najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuca Kristofera Kolumba...Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih tržnih centara-outet Serravalle. lobodno vreme za kupovinu. Povratak za Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan Jezero Komo- Lugano

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet. Velelepno mondensko jezero Komo.Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom atrakcijom, tako da nije nikakvo iznenađenje što mnogi članovi jet seta, poput Džodža Klunija imaju svoje vile ovde. Slobodno vreme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina..Nastavak putovanja ka Švajcarskoj. Grad na obali jezera koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, prepoznatljivim kućicama i prelepim crkvama, među kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima.. Slobodno vreme do povratka u Milano. Dolazak u Milano u kasnim poslepodnevnim satima i povratak u Srbiju. Noćna vožnja prko Slovenije i Hrvatske uz uspuna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

5. dan Beograd

Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim satima. (Kraj usluga).

 CENA  ARANŽMANA  OBUHVATA:

prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili doubledecker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu

smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni-švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.

obilaske prema programu (Milano – panoramagrada)

troškove organizacije i vođstva puta

usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA  ARANŽMANA  NE OBUHVATA:

ulaznice i fakultativne izlete

individualne troškove

putno osiguranje

obavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu, koja se plaća na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Hit Travel

Gandijeva 148a (Novi Beograd, TC Piramida kockica)., Beograd
011/630-44-30

Vaučer važi

do 14.11.2016.

Napomene

  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
  • Javiti se agenciji odmah po dobijanju vaučera!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Putovanja se organizuju u saradnji sa Oktopod travelom!
  • 100% sigurni polasci i 100% garancija putovanja!

CENA  ARANŽMANA  OBUHVATA:

  • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili doubledecker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
  • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni-švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.
  • obilaske prema programu (Milano – panoramagrada)
  • troškove organizacije i vođstva puta
  • usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja 

CENA  ARANŽMANA  NE OBUHVATA:

  • ulaznice i fakultativne izlete
  • individualne troškove
  • putno osiguranje
  • obavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu, koja se plaća na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2* i 3* –                 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi.

Slične ponude