800 din za mesec dana neograničenog korišćenja svih termina u fitness programima (zumba, aerobik, kik-box) u novom SC VOŽD na DUŠANOVCU!

4000 DIN
Ponuda je istekla

800 din za mesec dana neograničenog korišćenja svih termina u fitness programima (zumba,aerobik,kik-box) u novom SC VOŽD na DUŠANOVCU!

U VoždTim-u takmičarski duh je poželjan, ali ne i obavezan!

Niko Vas neće prisiljavati na povećanje opterećenja i brzine izvođenja vežbi!

Naši stručni treneri će još na prvom treningu ustanoviti Vašu fizičku spremu i na osnovu toga Vam određivati opterećenje i broj ponavljanja pri izvođenju vežbi. Vremenom ćete sami osetiti napredak, a na Vama je da odlučite da li želite jači intenzitet treninga i povećanje opterećenja. Isto tako će Vas zaustaviti ukoliko poželite samostalno da povećate opterećenje ukoliko procene da je to rizično za Vas.

Zumba je zanimljiv način vežbanja. Jednostavno trening gde se prvenstveno zabavljamo, a i uz dobru zabavu trošimo kalorije. Osnivač zumbe je Alberto "Beto" Perez. Zumba program je stvoren kao jedinstvena kombinacija plesa i vežbanja zbog Betove strasti za latino muzikom, egzotičnim plesnim ritmovima i fitnesom. Shvativši da grupni fitness programi trebaju biti prvenstveno zabavni sa "ne mislećim" elementima kako bi bili dostupni masama a ne samo koordiniranim polaznicima u formi, hteo je da svako bez obzira na nivo utreniranosti može pohađati Zumbu. Zumba plesno ludilo koje je već odavno zarazilo čitav svet, munjevitom brzinom ulazi u sve više fitness centara u Srbiji i osvaja hipnotičkim ritmovima i jednostavnim ali zabavnim plesnim pokretima. Na prvi pogled, još jedna u nizu vrsta aerobika ali ako zavirimo ispod površine videćemo velike razlike između Zumbe i aerobic programa. Muzika, koraci i koreografija su tri elementa koja zajedno čine Zumba program jedinstvenim i revolucionarnim u fitness svetu a time i drugačijim od aerobic programa. Sva tri elementa posebno nisu jedinstveni ali njihova kombinacija stvara poseban, novi i dinamičan fitness doživljaj! Nije potrebno da znate da igrate, nije potrebno da imate iskustvo u igri i vežbanju - sve što vam treba je samo dobra volja. Ostalo će doći samo od sebe, a uz to ćete i bolje izgledati, odlično se provesti, bolje osećati, biti sigurniji i imati više samopouzdanja, imati bolje držanje i strukturu tela. Neki čak opisuju Zumbu kao "vežba u senci", jer na jedan lak i zabavan način vi ustvari vežbate. Pored toga što se ovakvim vežbanjem aktiviraju mišići celog tela, velika pažnja se pridaje upravo estetski najugroženijim delovima tela, kao sto su zadnjica, butine i stomak.

Zumba jednostavno ulazi pod kožu, na treningu se izbacuje sva negativna energija i sa treninga se izlazi sa osmehom uz recenicu: "Moram da dođem ponovo". Osećaj na treningu ja kao da ste u klubu gde đuskate uz dobre latino ritmove, i nemate osećaj bilo kakvog napora. Dobar trening sadrži osim dobre muzike i koreografija: osmeh vezbača, buku (dosta buke) koju naravno proizvode vežbajući, dobru energiju. Zaključak: zumba je sve samo ne dosadan aerobic trening, zumba je program gde se uz zabavu troše kalorije, na zumba treningu vam radi svaki mišić a da to ni ne osetite.

Zato sada spremite se za trening, ponesite osmeh i zumbajte. Za dobar osećaj i dobru energiju ne brinite to dolazi u paketu sa zumba treningom. Dođite da zumbamo zajedno, dođite i osetite zumba čaroliju.

Aerobic je dinamičan i zabavan fitnes program koji će vam omogućiti da u 60 minuta sagorite veliki broj kalorija bez osećaja iscrpljenosti koji se javlja posle mnogih kardio programa. Starosnih ograničenja nema. Svaki trening je drugačije osmišljen i time sprečava rutinu i jednoličnost. Upravo zbog toga ovo i jeste najzastupljeniji vid grupnog treninga kod nas. Aerobik je izuzetno energičan i zabavan fitnes program koji je prilagođen kako vežbačima koji imaju iskustvo sa grupnim treninzima tako i početnicima. Trening podrazumeva sklop aerobno-kardio dela koji karakterišu lako pamtljivi pokreti koji su povezani u smislenu celinu i koji su različitog inteziteta prilagođenog grupi koja se trenira. Veliku pažnju poklanjamo parternom delu, koji je usmeren na preoblikovanje celog tela sa akcentom na najkritičnije delove koji muče 90% ženske populacije. Program je idealan za povećanje kondicije i izdržljivosti, sagorevanje kalorija i masnih naslaga, jačanje svih mišićnih grupa, a namenjen je svim nivoima kondicije.

Ono što je sigurno, jeste da ćete se već nakon prvog treninga Aerobika osećati puno bolje, a taj osećaj unutrašnjeg zadovoljstva će se ubrzo odraziti i na vašu sliku u ogledalu (smanjenje potkožnog masnog tkiva, oblikovano telo, povećana definicija i snaga)

Kick Box je borilačka veština koja ujedno predstavlja i vrhunski kardio trening. Na ovom 60tominutnom programu ćete savladati tehnike napada i samoodbrane i ujedno sagoreti ogroman broj kalorija. Treninzi su koncipirani u više segmenata. Čine ga zagrevanje, razgibavanje, tehnika: na džaku, individualno - shadow box, sa partnerom i na kraju vežbe u parteru i rastezanje. Trening se radi u rundama od po 3 minuta sa pauzama. Ovaj koncept treninga je jako zanimljiv jer ima puno tehničkih elemenata i vežbi u nizu jedna za drugom te članovi često znaju da izjave da ne osete kako brzo prodje trening.. Često se vezuje da je kick box muški sport, ali naprotiv podjednako je namenjen i jednoj i drugoj populaciji.

Dva do tri treninga su tehničkog karaktera gde se uče elementi borbe - udarci rukama, nogama, laktovima, kolenima i poluge. Dok je jedan trening namenjen isključivo poboljšanju kondicije - crossfit funkcionalni trening. Ono što nas izdvaja od drugih je rad sa profesionalnim trenerima koji će Vas tehnički obučavati dok ćete kondicioni trening moći da trenirate u bilo kom terminu kluba, kada Vam Vaše vreme dozvoljava.

Upis je u toku kao i formiranje grupa. Dodjite da zajedno treniramo i da se družimo, a rezultate ćete jako brzo primetiti. Probni trening je besplatan.

All inclusive paket obuhvata neograničeno korišćenje termina u svim sportovima za mesec dana. Što se muškaraca tiče to znači da možete jedan dan trenirati,npr. raditi snagu ili na džaku u Open gym terminu, zatim cardio na kick-box treningu... Što se dama tiče, imate mogućnost uraditi takodje jedan trening na aerobic-u, jedan ples na zumbi, , zatim malo cardio na kick-box-u. Sve u svemu dobijate mogućnost da se ne vezujete za jedan sport, već da svaki dan prilagodite trening Vašem raspoloženju odnosno fizičkoj spremi....

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SC Vožd Tim

Miška Jovanovića 5a, Beograd
062/183-7774

Vaučer važi

do 22.4.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Vaučer važi mesec dana od momenta aktivacije!
  • Vaučer aktivirati do 22. aprila!
  • Ponuda važi samo za nove članove!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 062/183-7774
  • Radno vreme: aerobik pon-sreda-petak od 09h-10h; zumba utorak i četvrtak od 09h-10h; subota od 12h do13h; kik box pon-sreda-petak od 22h

Slične ponude