800 din za pet tretmana mikrodermoabrazije dijamantskim glavama za lice (čišćenje, enzimski piling, mikrodermoabrazija, maska, krema) u studiju lepote IN DERMA na Novom Beogradu!

7500 DIN
Ponuda je istekla

800 din za pet tretmana mikrodermoabrazije dijamantskim glavama za lice (čišćenje, enzimski piling, mikrodermoabrazija, maska, krema) u studiju lepote IN DERMA na Novom Beogradu! Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Prvi put je korisćena u Italiji 1985. godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta. Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije. Mikrodermoabrazija je sve popularnija metoda i postaje lider među neinvazivnim Spa procedurama. Svoju popularnost ova metoda je stekla svojom visokom efikasnošću (primetno podmlađivanje kože), brzinom i jednostavnošću. Mikrodermoabrazija je efikasna kod svih tipova kože, a naročito je potrebna onima, koji hoće da smanje pegice, ožiljke, bore, izjednače ten lica, pobojšaju stanje beživotne, sive kože, koja je ogrubela pod dejstvom sunca. Mikrodermoabrazija je idealno rešenje za žene sa problematičnom kožom, sklonoj pojavi akni, sa raširenim porama, malim ožiljcima.

Pitanja

Jelena
21.3.2017. 23:52
Danas sam bila na prvom tretmanu, izvanredne, vredne devojke rade u ovom salonu, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Preporučujem od sveg srca!

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon In Derma

Dušana Vukasovića 56b, Beograd
064/1960-867

Vaučer važi

do 27.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od utorka do petka od 12:00 do 20:00, subotom i nedeljom od 10:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 064/1960-867

Slične ponude