840 din za lasersko izbeljivanje zuba Brite smile tehnologijom (dva tretmana od 30 minuta) + remineralizacija zuba u salonu Milica DB 021

8000 DIN
Ponuda je istekla

Za samo 840 dinara do blistavih belih zuba! Ponuda uključuje lasersko beljenja zuba u trajanju od 60 minuta - dva tretmana od po 30 minuta! 

Laserska metoda je revolucionarni sistem za beljenje zuba koji se već godinama koristi u zemljama SAD i zapadne Evrope. Tehnologija koja je potpuno sigurna i efikasna , izbeljuje zube trenutno ne prouzrokujući nikakva oštećenja. Koristeći svetlost i gel u trajanju od pola sata, dobija se efekat znatno beljih zuba. Laser deluje u kombinaciji sa visokoprocentnim karbamid peroksid gelom koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa slobodne radikale kiseonika koji se vezuju za pigmente u dentinu i na taj način vrše diskoloraciju zuba. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli celu liniju osmeha obe vilice. U sigurnim rukama stomatologa povratite sjaj i belinu svojih zuba!

Sam gel sadrži flour za koji znamo da je dobar za zube. Nakon 30-60 minuta tretiranja lampom zubi postaju za 2 do 4 nijanse svetliji, što zavisi od mnogo individualnih faktora. 
U salonu “” nudimo uslugu beljenja zuba koja zadovoljava najviše svetske standarde:
*Upotrebu najsavremenijih, najefikasnijih produkata koji se trenutno nalaze na tržištu.
*Lampa koja se koristi za izbeljivanje zuba:
- je odobrena od strane “FDA America”
- poseduje sertifikat “CE marking” kojim je odobreno njeno korišćenje u zemljama EU

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Milica DB

Čika Stevina 9, Detelinara, Novi Sad
069/1984515

Vaučer važi

do 15.3.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: 10-20 h svakog dana
  • Kontakt telefon: 069/1984515

Slične ponude