890 din za vaučer za popust na PUTOVANJE na AZURNU OBALU za 159 evra (tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*+autobuski prevoz)! Termini polaska 13.04 i 28.04!

1300 DIN
Ponuda je istekla

USKRS I 01 MAJ 2017 RIVIJERA CVEĆA I AZURNA OBALA

Termini  polaska:  13.04.-18.04.2017.

28.04.-03.05.2017 6 dana/3 noćenja

                                                                    Autobuski prevoz                                                                             

1. dan (13.04.)  BEOGRAD Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta Buvljaka – BLOK 42  oko 16 časova. Vožnja kroz Hrvatsku,Sloveniju i Italiju sa usputnim pauzama. 2. dan (14.04.)  SAN REMO – DIANO MARINA Dolazak u San  Remo u prepodnevnim časovima. Obilazak centra grada sa vodičem: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, palata Ariston poznata po muzičkom festivalu koji se održava u njoj svake godine.Slobodno vreme za individualnu šetnju i  obilazak. Smeštaj u hotel u blizini San Rema,Diano Marina ili sl. Slobodno vreme. Noćenje. 3. dan (15.04.)  DIANO MARINA – KAN – ANTIB – DIANO MARINA Doručak. Fakultativni izlet do Kana i Antiba. Po dolasku u Kan, grad poznat po čuvenom filmskom festivalu i šetalištu, obilazak  sa vodičem: Kroazeta, Filmska palata, Srpska ulica, hotel Karlton….. Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje. Nastavak putovanja do Antiba,jednog od najstarijih utvrdjenja na Azurnoj obali poznatom po tvrdjavi Fort Kare u čijem podnožju se nalazi najskuplja marina na Azurnoj obali. U Antibu se nalazi i muzej Pabla Pikasa sa jednom od najboljih kolekcija slika. Slobodno vreme. Povratak u Diano Marinu. Noćenje 4.dan (16.04.) DIANO MARINA – NICA – MONAKO – MONTE KARLO – DIANO MARINA Doručak. Polazak  za Nicu, jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama. Po dolasku panoramski obilazak Nice: Englesko šetalište, Trg Masena...Slobodno vreme. Nastavak  putovanja za Monako. Po dolasku u kneževinu Monako obilazak grada: dvorac Grimaldijevih, Okeanografski muzej, crkva Svetog Nikole, u kojoj su krunisani svi vladari Monaka, i u čijim kriptama počivaju. Među njima je i grob princeze Gracije Patricije, odnosno poznate američke glumice Grejs Keli. Nastavak razgledanja uz vožnju do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Diano Marinu. Noćenje. 5.dan (17.04.)  DIANO MARINA - ĐENOVA Doručak.  Napuštanje hotela i polazak za Đenovu, jednu od najvećih luka u Italiji čiji se stari centar grada nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak sa vodičem: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (jedan od najstarijh na svetu koji je još uvek u funkciji), kuća Kristofera Kolumba.. Slobodno vreme za samostalnu šetnju i razgledanje. Nastavak  putovanja  za Srbiju u popodnevnim časovima. Dnevna i  noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i  Hrvatsku. 6.dan (18.04.) BEOGRAD Dolazak u jutarnjim časovima u Beograd. Kraj usluga

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti), smeštaj u hotelu  3* u 1/2 ili 1/3  sobama, na bazi tri noćenja sa doručkom u okolini San Rema, Diano Marina li sl o usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana o troškove organizacije putovanja.
 
CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:  individualne troškove putnika, fakultativne obilaske ,međunarodno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI PROGRAM: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Kan – Antib ~ 30€, Nica – Monako – Monte Karlo ~ 25€

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Turistička agencija Falcon

Strahinjića Bana 73a, Beograd
011/3285-111,

Vaučer važi

do 28.4.2017.

Napomene

  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
  • Telefon agencije: 011/3285-111
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti), smeštaj u hotelu  3* u 1/2 ili 1/3  sobama, na bazi tri noćenja sa doručkom u okolini San Rema, Diano Marina li sl o usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana o troškove organizacije putovanja.
  • CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA:  individualne troškove putnika, fakultativne obilaske ,međunarodno zdravstveno osiguranje
  • IZLETI: Kan – Antib ~ 30€, Nica – Monako – Monte Karlo ~ 25€

Slične ponude