← nazad

Pitanja u vezi ponude

Vaše pitanje


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

Sanja
19.2.2019 09:38:20

Dobar dan , ako platim karticom da li cu odmah dobiti kupon i da li vec moze da se iskoristi danas?Pregled je zakazan kod kardiologa i htela bih da ga poklonim

Kupoman

Sanja, vaučeri se šalju u roku od 10 min nakon uplate putem platnih kartica (za sve ponude je potrebno kontaktirati na broj telefona koji je istaknut u samoj ponudi radi zakazivanja termina). :)

Bojana
13.2.2019 20:03:57

Postovani, danas sam uplatila novac za kupon za ovaj paket ali mi na profilu pise da kupon nije placen, do danas je bio rok za placa je. Interesuje me da li postoji neki problem sto se tice uplate. Hvala!

Kupoman

Bojana, vaučer se šalje u roku od dva radna dana od momenta uplate kada plaćate putem uplatnice/ebankinga, a 10 min nakon uplate putem post fina i platnih kartica (potreban je jedan radni dan da nam se proknjiži Vaša uplata, zato Vam piše da nije plaćeno). :)

Jelena
25.1.2019 16:57:55

Interesuje me da li je neophodno da prvo zakazem pregled u Euromediku,a zatim da kupim vaučer?Na koji način mogu da uplatim novac za vaučer i na koji način ga preuzimam?Hvala.

Kupoman

Jelena, da biste kupili bilo koju ponudu sa našeg sajta, potrebno je da se registrujete, ulogujete, kupite određenu ponudu, izaberete način plaćanja koji možete biti postfi,platna kartica, uplatnica/e-banking, nakon uplate vaučer dobijate na vašu email adresu kao i na našem sajtu u delu "moje kupovine", zakažete pregled i sa odštampanim vaučerom možete ostvariti vašu uslugu. :-)