1000 din za epilaciju pazuha diodnim laserom nemačke kuće Dilas u Beauty Studiju Slhouette na Bežanijskoj kosi!

2400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •   epilacija pazuha diodnim laserom

Laserska epilacija diodnim laserom podrazumeva trajno uklanjanje dlačica na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca. Epilacija diodnim laserom je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Optimalna talasna dužina impulsa od 810ηm omogućava efikasan, siguran i trajan rezultat. Epilacija diodnim laserom je u potpunosti bezbedna, brza, komforna i skoro besbolna i najefikasnija.

Laserska epilacija pruza brze i trajne rezultate uklanjanja dlaka, za razliku od brijanja, depilacije, depilatora, depil krema… Ova metoda je izbor i kod osoba koje imaju problem sa uraslim dlakama kako na licu tako i na telu. Problem uraslih dlaka je često ne samo estetski već i zdravstveni problem.

Američka asocijacija FDA 2006. godine priznala je diodni laser kao jedini aparat kojim se trajno uklanjaju dlačice. Sve ostale procedure (IPL ,SHR) uspavaju dlačice na neko vreme.

Poželjno je da pre prvog dolaska klijent istog dana obrije dlake sa željene regije (ovo isključuje dlake na licu). Procedura same epilacije se sastoji u tome da se laser prisloni na kožu, prethodno namazanu ultrazvučnim gelom. Nakon toga se laserom, parcijalno, prelazi definisana regija, uz kontinuirano emitovanje impulsa. Dužina trajanja tretmana epilacije zavisi od veličine tretirane regije (od 5 do 45 minuta).

Pre nego što odlučite da uradite trajnu epilaciju , savetuje se da prodje 3-4 nedelje od poslednje depilacije. Tokom trajanja tretmana ne treba raditi depilaciju voskom, električnim depilatorom I kremama za depilaciju. Malje se isključivo uklanjaju brijačem. Dobro bi bilo da pre prvog tretmana klijent dodje na konsultaciju.

http://www.silhouette.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SZKR Silhouette

Nede Spasojević 13b, Beograd

Vaučer važi

do 10.7.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Epilaciju pazuha diodnim laserom!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefoni salona: 011/228-6327 ,069/1002030

Slične ponude