1000 din za lash lift trepavica sa keratinom u salonu u Novom Sadu!

3000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • lash lift trepavica sa keratinom

Lash Lift & Keratin tretman podizanja trepavica produbljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih.

Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvek u potrazi za savršenom maskarom i boljim uvijačem. Ukoliko se želite svakog jutra buditi s lepim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, Lash Lift & Keratin tretman je odličan izbor, a oči će izgledati prirodno i otvoreno.

Lash Lift & Keratin je namenjen ženama koje:

·         nisu zadovoljne prirodnim trepavicama

·         ne žele nositi ekstenzije

·         ženama koje su skinule ekstenzije i žele oporaviti trepavice od korena

Ova metoda predstavlja hemijsko uvijanje (podizanje) prirodnih trepavica i njihovo bojenje. Uz Lash Lift ide i Lash Keratin koji neguje i hrani dubinski vaše trepavice. Ono što je inovativno kod Lash Lifta jeste to što se trepavice tretiraju keratinom, koji popunjava i hrani dlaku, čineći je glatkom i punijom (baš kao kod keratina na kosi). Keratin je gradivni element kože, kose i noktiju i samim tim je prirodna supstanca. Dakle, nema nikakve nadogradnje niti lepljenje veštačkih trepavica.

Šta je Lash tretman?

Dok Lash Lift pruža uvijanje i bojenje trepavica, Lash Keratin ih neguje, popunjava i regeneriše. Dakle, keratin za trepavice predstavlja mešavinu koncentrisanih aktivnih sastojaka poput ulja jojobe i argana uz dodatak aminokiselina i proteina koji hrane i jačaju prirodne trepavice. To je neka vrsta keratinske maske za vaše trepavice koja popunjava oštećenja dlake, čineći da one izgledaju punije i glatko.

Faze tretmana:

Svaki Lash Lift & Keratin tretman se sastoji od nekoliko faza, a to su uvijanje trepavica, fiksiranje uz pomoć preparata fiksatora, klasično bojenje trepavica kako ne biste morali da koristite maskaru ako ne želite, i potom na kraju ide sloj keratina za negu i jačanje trepavica

FAZA 1 - UVIJANJE - ova faza nanosi se samo na koren trepavica, a nakon što odstoji na trepavicama skida se s mikroaplikatorom.

FAZA 2 - FIKSIRANJE - ova se faza nanosi kao i faza 1, ali je potrebno staviti veću količinu preparata kako bi fiksator delovao na trepavice.

FAZA 3 - BOJENJE - klasično bojenje trepavica, trajanje ove faze zavisi od proizvođača boje. Mi  preporučamo crnu boju za trepavice kako vam ne bi bila potrebna maskara.

FAZA 4 - KERATIN - ovaj proizvod stavlja se samo ako bojimo trepavice iz razloga što ova faza sadrži hidrolizirani keratin, arganovo ulje, proteine i aminokiseline, te na taj način njeguje trepavice.

FAZA 5 - NEGA I JAČANJE - to je zapravo negujući losion koji će omekšati trepavice, te će omogućiti odvajanje trepavica od viklerčića.

Koliko traje efekat?

Ovaj tretman je potpuno bezbedan i neinvazivan, a čak se može raditi i nakon ekstenzije trepavica, ali se u tom slučaju mora sačekati barem 48h kako bi se oči odmorile od lepka. Tretman Lash lifta traje oko 60 minuta, a efekti obično traju od 4-8 nedelja.

Kako bi efekat ovog tretmana trajo što duže, ipak postoje neka pravila kojih se morate pridržavati.

U prvih 24h posle Lash Lift & Keratina ne smete koristiti maskaru, šminku, solarijum, saunu, a morate izbegavati svako kvašenje trepavica. Nakon toga, možete regulano pristupiti umivanju, šminkanju i svim aktivnostima.

Kome je namenjen Lash Lift?

Slobodno možemo reći da je namenjen svim damama. Ako imate kratke, ravne, kojima nisu zadovoljne, ili jednostavno ne žele da nose ekstenzije. Takođe, ako imate guste i ravne trepavice koje je teško uviti, i kojima brzo spadne oblik.

Lash Lift & Keratin je odlična stvar i za žene koje imaju svetle trepavice, jer se one tokom tretmana boje te se time ističu i dobijaju na izražajnosti.

Lash Lift & Keratin je odličan i za dame koje žele da odmore svoje prirodne trepavice od ekstenzija.

Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Svetozara Miletića 42 u Novom Sadu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.

https://www.facebook.com/pages/Studio-Latisse/400736160096539?fref=ts

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Latisse

Svetozara Miletića 42, Novi Sad
060/662-87-72

Vaučer važi

do 20.2.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: lash lift trepavica sa keratinom
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 060/724-12-94
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude