1000 din za online kurs "kako napisati motivaciono pismo"!

1800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • online kurs "kako napisati motivaciono pismo"!

Možda ste naišli na oglas za posao naoružani relevantnim iskustvom i obrazovanjem, nagradama i sertifikatima. Ili to uopšte nije vaš slučaj. Koje god iskustvo i obrazovanje da imate, budite uvereni da nećete daleko dogurati na tržištu rada bez dobre pripreme. Trkač ne završava trku bez treninga i kada tražite posao nećete doći na intervju bez prethodne pripreme. Priprema, a ne savršeni CV je ključ do uspeha. Dobra priprema počinje razumevanjem uslova i konteksta oglasa. Postoji razlika između bezumnog slanja CV i fokusa na vaše željene ciljeve.

U najboljem slučaju, HR menadžeri posvete 30 sekundi po propratnom pismu ili CV-ju. Ovo je izuzetno konkurentno tržište gde HR menadžeri dobijaju po 200 i više aplikacija po poziciji. U 30 sekundi, odlično motivaciono pismo i CV treba da vas predstave u najboljem svetlu, da predstave šta možete da radite, kako koristite svoje sposobnosti da dostignete rezultate. U idealnom slučaju, oni vas dobro predstavljaju i regruteru je jasno šta imate da ponudite. Ukratko, vaš CV i motivaciono pismo ne treba da predstavljaju gde ste bili, već u kom pravcu želite da nastavite.

Naravno, odličan CV i motivaciono pismo nisu garant da ćete dobiti posao iz snova, već samo sredstva kojima ćete se služiti kako bi vas pozvali i mogu čak da pomognu da vam intervju teče glatko. Ovaj kurs će vam to pokazati, posebno na engleskom jeziku, jer sve više regrutera traži CV i motivaciono pismo na engleskom i ljudi nisu uvek sigurni da li su se dobro izrazili na jeziku koji nije njihov maternji.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Edukativni centar Pregovarač

Mite Ružića 8, Beograd,

Vaučer važi

do 15.7.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: online kurs "Kako napisati motivaciono pismo"!
  • Kurs počinje 15.7.2020.god. 
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Po dobijanju vaučera, pozvati centar na 065 34 33 857!
  • Na kraju kursa dobijate diplomu!
  • Kurs ostaje u Vašem vlasništvu, možete ga gledati kad god hoćete!

Slične ponude