1000 din za tri maderoterapija lica, vrata dekoltea koko-čoko uljem za podizanje tonusa kože, peglanje bora (čišćenje, dubinski piling, kokosovo ulje)-SL Cristatus!

9000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • pet maderoterapija lica, vrata dekoltea koko-čoko uljem za podizanje tonusa kože,peglanje bora(čišćenje,dubinski piling,kokosovo ulje)

Maderoterapija lica je savršena za sve one koji žele da se oslobode stresa, veoma je korisna za zatezanje lica. Probajte ovu opuštajuću masažu.

Ova masaža je takođe dobra za sve ljude koji imaju migrene kao i za one koji mnogo vremena provode pored računara.

Madereoterapija se preporučuje svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 9)
Ksenija Sve Najbolje - Preporuka!
Slađana Prezadovoljan, za svaku preporuku

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Cristatus

Ugrinovačka 149, Zemun

Vaučer važi

do 5.7.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Pet maderoterapija lica, vrata dekoltea koko-čoko uljem za podizanje tonusa kože,peglanje bora(čišćenje,dubinski piling,kokosovo ulje)!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon kupovine kontaktirati salon radi zakazivanja, kontakt: 060/1140-996
  • Na zakazani tretman doneti odštampan vaučer!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani tretman na vreme obavestite salon i pomerite rezervaciju inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude