1033 din za osnovni paket laboratorijskih analiza (kompletna krvna slika, glukoza, AST, ALT, Urea, Kreatinin, Trigliceridi, Holesterol, HDL, LDL, Opšti pregled urina) u laboratoriji Talija Lab!

1810 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • osnovni paket laboratorijskih analiza

Spektar usluga koje vršimo u biohemijskim laboratorijama Talija Lab je vrlo širok, od standardnih biohemijskih analiza, preko hormonskih analiza i tumor markera pa sve do genetskih analiza u najmodernijem centru za genetiku, koji je od skoro u funkciji. Visok nivo usluge, posvećen profesionalizam i odnos prema struci su, u kratkom roku, dali i značajne poslovne rezultate koji za posledicu imaju današnje postojanje čak 16 laboratorija u našem sistemu. Standardi koje smo postavili, raznovrsne usluge koje pružamo i korisničko iskustvo koje naši klijenti imaju nam daju za pravo da budemo potpuno sigurni da će se sistem Talija Lab biohemijskih laboratorija i dalje širiti, razvijati i postati respektabilna kompanija i primer da se ozbiljnim, vizionarskim i profesionalnim radom mogu postići neverovatni rezultati.

http://www.talijalab.com/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Ana Usluga na visokom nivou
Ivana Postovani, Iako nisam bas verovala u celu proceduru,mogu da Vam kazem da sam se prijatno iznenadila.Svidjaju mi se vase ponude gde cu ih najverovatnije jos i iskoristiti.Samo tako nastavite S postovanjem, Ivana Rajkovic

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Talija Lab 12

Vojvode Mišića 3, lokal 1, Niš, Niš

Vaučer važi

do 23.10.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: osnovni paket laboratorijskih analiza
  • Vaučere je moguće iskoristiti samo u "TalijaLab12" u Nišu!
  • Vaučer poneti prilikom dolaska u laboratoriju!
  • Kontakt telefon: 060/ 33 49 887 i 018/ 32 30 429
  • Radno vreme: PON-PET od 7-20h i SUB od 8-15h.
  • Nakon označenog roka nije moguće iskoristiti vaučer!

Slične ponude