1090 din za specijalistički uz ginekološki paket (ginekološki uz + uz dojki + gratis palpatorni pregled grudi) u GO Ljiljana Marjanović na Vračaru!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ginekološki uz 
  • uz dojki 
  • gratis palpatorni pregled grudi

Postoje brojne polne bolesti se može preneti putem polnog odnosa sa jedne na drugu osobu. Milioni mladih ljudi, najčešće između i 15. i 25. godine života se prvi put inficira nekom polno prenosivom bolešću Broj obolelih u svetu je, generalno, izuzetno visok. Statistički podaci su često vrlo oskudni, jer se veliki broj bolesti ne prijavljuje ili se oboleli ne javlja lekaru. Simptomi mogu biti blagi, neprepoznati, i u kombinaciji sa strahom od reakcije okoline, mnogi slučajevi ostaju nedijagnostikovani i nelečeni. Postoje brojne predrasude o polnim bolestima i njihovom prenošenju. To nisu bolesti koje se dešavaju nekom drugom. Ne postoji osoba koja je imuna na ove bolesti. Svako može da oboli, i to ne samo jedanput. Samo znanjem o bolesti, rizičnom ponašanju i pravilnom upotrebom zaštitnih sredstava – kondoma, moguće je smanjiti rizik od bolesti! Razumevanje osnovnih činjenica o polno prenosivim bolestima i kako se šire, koji su simptomi i kako se leče, prvi su korak ka prevenciji!

Svesni toga, "Kupoman" i Ginekološka ordinacija "Marjanović" pripremili su Vam ovaj specijalni vaučer! Nemojte da oklevate, izdvojite sat vremena i upoznajte se sa ovim veoma važnim temama! Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo. Zato su redovni ginekološki pregledi nešto što bi svim damama trebalo da postane navika. Važnost preventive nije potrebno posebno isticati, a tačnost izreke “bolje sprečiti, nego lečiti” nemoguće je osporiti. Sastavni deo života svake žene treba da bude briga o sopstvenom zdravlju i njegovom očuvanju. Pod tim, u prvom redu, treba obratiti pažnju na reproduktivno zdravlje, a poseta i konsultacija sa ginekologom je najbolji način da se to i postigne. Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, na redovnom pregledu, može uspešno lečiti i izlečiti!

http://www.ordinacijamarjanovic.rs


Ocena ponude

5/5 (ocene: 66)
Dejana Odlična povoljna ponuda, a profesionalizam, ljubaznost i stručnost vrhunski!
Slobodanka Ljubaznost, profesionalizam i divna doktorka. Za 10+

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dr Ljiljana Marjanović PR, Specijalistička ordinacija iz oblasti ginekologije Dr Marjanović

Kumanovska 32, Beograd
011/2433-601; 064/110-86-76

Vaučer važi

do 22.6.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ginekološki uz + uz dojki + gratis palpatorni pregled grudi
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/243-36-01; 064/110-86-76; 011/2433-601
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude