990 din za steznik koji oblikuje, stanjuje i zateže Vaše telo (butine, bokovi, zadnjica, stomak)! Najbrži i najjednostavnije način za vitku figuru!

Izaberite varijantu:
CRNI XL
Rasprodato
CRNI XXL
Rasprodato
BEŽ XL
Rasprodato
BEŽ XXL
Rasprodato
CRNI L
Rasprodato
ne ocrtava se
ne urezuje se oko struka
oblikuje, stanjuje i zateže telo
Kako do idealne linije bez dijeta, vežbanja i gladovanja? Uz fenomenalan steznik za oblikovanje tela! Ovaj steznik oblikuje, učvršćuje, stanjuje i zateže figuru od grudi do kolena, a pritom pruža potpuni komfor. Zaboravićete da ga uopšte nosite. Možete ga nositi bez brige uz odeću koja je skroz pripijena uz telo jer se ne ocrtava. Steznik će Vam podići zadnjicu, izravnati stomak i istanjiti butine. Imate potpunu slobodu pokreta, iako se steznik pruža od grudi do kolena. Ne urezuje se oko struka i ne ocrtava se ispod odeće.  Sastav je 80% najlon i 20% elastin.
 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 8)
violeta Sam proizvod
Anita Odlicno steze. Tacno kako sam ocekivala. Naravno,dame da ne ocekuju da ce izgledati 20kg mrsavije. Izgleda da su manji brojevi pa mozda ne bi bilo lose da uzmete broj veci.

Pitanja

Eszter
1.1.2021. 13:04
Kako da znam koju veličinu steznjaka da poručim?
Kupoman
Eszter, možete nas kontaktirati na naše brojeve 011/2403-046 060/6999-404, pa ćemo vam pomoći oko kupovine i odabira veličine. :-)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi od 01.04. do 30.04.

Slične ponude