1100 din za ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda,paraštitna žlezda,pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata) u SO Vega na Banovom brdu!

Kupi za 1100 DIN
1100 DIN 2000 DIN kupljeno 9 kupljeno Ponuda je istekla
45 %
1100 din za ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda,paraštitna žlezda,pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata) u SO Vega na Banovom brdu!

U cenu je uključeno:

  • ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda,paraštitna žlezda,pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata)

Vega orl je specijalistička ordinacija koja Vam nudi kompletan otorinolaringološki pregled dece i odraslih, kao i ultrazvučnu i dopler dijagnostiku glave i vrata. Ordinacija je osnovana 2014. godine. Cilj ordinacije je kvalitetna i kompletna zdravstvena usluga od strane ljubaznog i stručnog vega orl tima u prijatnom ambijentu.Ultrazvuk štitaste žlezde sa kolor doplerom je neinvazivna, bezbolna i pouzdana dijagnostička metoda koja ne zahteva posebnu pripremu pacijenta.Zbog jednostavnosti primene, neškodljivosti, brzine, ultrazvučna dijagnostika je na prvom mestu u algoritmu vizualizacionih dijagnostičkih metoda pregleda. Dijagnostika brojnih akutnih, subakutnih i hroničnih oboljenja štitaste žlezde autoimunih oboljenja (Hašimoto tireoiditis) patološke promene paraštitastih žlezdi promena unutar štitne žlezde: nodusi,ciste, tumorske promene... Nakon detaljne anamneze i ultrazvučnog pregleda, možemo Vas uputiti na dalja ispitivanja i lečenje, ukoliko je to potrebno. Ultrazvuk mekih tkiva vrata, pored pregleda štitaste žlezde, podrazumeva pregled svih pljuvačnih žlezdi i limfnih čvorova vrata, supraklavikularne regije vrata. Dijagnostika urođenih promena na vratu (ciste...) uvećanih limfnih čvorova u vratu (reaktivne, patološke lgl) tumora na vratu upala pluvačnih žlezdi, kao prisustvo kalcifikata u istim.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 9)

Vaučer važi

do 25.3.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ultrazvuk mekih tkiva vrata sa kolor doplerom (štitasta žlezda,paraštitna žlezda,pljuvačne žlezde, limfni čvorovi vrata)
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefoni: 011/35-72-641, 069/35-72-641, 069/35-72-642
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalististička ordinacija iz otorinolaringologije Vega Orl
Žarkovačka 21 V, Beograd
Beograd

Prikaži sve ponude

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.