1190 din za spa relaks paket od 4 masaže za žene hladno-ceđenim uljima (dve relaks masaže po 60 min + dve masaže leđa - po 30 min) u Sl Tiha Klub!

7400 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • spa relaks paket od 4 masaže za žene hladno-ceđenim uljima (dve relaks masaže po 60 min + dve masaže leđa - po 30 min)

Svi znamo kako i sama dremka nakon napornog dana itekako prija, ali s vremena na vreme telu je potrebno i malo više pažnje. Vaše telo sigurno to najbolje zna.

Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem porotoka energije, postiže opuštanje organizma. Njen cilj je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom (tiha, prijatna muzika, adekvatan prostor). Kao i kod bilo koje vrste masaže, prednosti relax masaže mogu trajati nekoliko dana nakon tretmana. Poznato je da je stres najveći neprijatelj celokupnog zdravlja osobe, pa se relax masaža preporučuje i radi prevencije bolesti koje mogu biti izazvane stresom i nervnom napetošću.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Sanja Usluga, osoblje,ambijent....
Minja Predivno sređen prostor u samom centru grada, čisto, uredno, ambijentalna opuštajuća muzika, i što je najvažnije izuzetna masaža. Devojke su vrlo prijatne i ljubazne. Rado ću dolaziti ponovo. Za svaku preporuku! :)

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Delatnost nege i održavanja tela Tiha klub

Kneginje Ljubice 22, Beograd
060/500-45-80

Vaučer važi

do 5.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa relaks paket od 4 masaže za žene hladno-cedjenim uljima (dve relaks masaže po 60 min + dve masaže leđa po 30 min)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/500-45-80
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude