1190 din za spa relaks paket od 4 masaže za žene hladno-ceđenim uljima (dve relaks masaže po 60 min + dve masaže leđa - po 30 min) u Sl Tiha Klub!

7400 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • spa relaks paket od 4 masaže za žene hladno-ceđenim uljima (dve relaks masaže po 60 min + dve masaže leđa - po 30 min)

Svi znamo kako i sama dremka nakon napornog dana itekako prija, ali s vremena na vreme telu je potrebno i malo više pažnje. Vaše telo sigurno to najbolje zna.

Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem porotoka energije, postiže opuštanje organizma. Njen cilj je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom (tiha, prijatna muzika, adekvatan prostor). Kao i kod bilo koje vrste masaže, prednosti relax masaže mogu trajati nekoliko dana nakon tretmana. Poznato je da je stres najveći neprijatelj celokupnog zdravlja osobe, pa se relax masaža preporučuje i radi prevencije bolesti koje mogu biti izazvane stresom i nervnom napetošću.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 8)
Olga Ljubazne devojke, prijatna masaza, zadovoljna sam
Gordana Devojke koje rade masazu su sjajne, profesionalne, ambijent je jako prijatan. Sve pet!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Delatnost nege i održavanja tela Tiha klub

Kneza Miloša 15, Beograd
060/69-69768

Vaučer važi

do 5.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa relaks paket od 4 masaže za žene hladno-cedjenim uljima (dve relaks masaže po 60 min + dve masaže leđa po 30 min)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/500-45-80
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude