12000 din za lifting lica frakcionim laserom u ordinaciji "Medica centar" u Nišu!

15000 DIN
Ponuda je istekla
stručno osoblje
najsavremenija oprema
dugogodišnje iskustvo

Morfologija ljudskog lica je zapravo nas vizuelni "bar kod" preko koga se raspoznajemo. Skup promena na licu koje starenje donosi i remodeluje anatomske strukture na kraju rezultira izgledom lica koje nazivamo aged face. U osnovi ovih promena lezi balans, ili tacnije disbalans, ismedju anabolickih i katabolickih procesa. Tokom razvoja i u mladosti dominiraju anabolicki procesi ili su oni u dobroj ravnotezi sa katabolickim procesima. Tokom vremena, katabolicki procesi nadvladavaju anabolicke sto se odrazava na smanjenje mase misicnog tkiva, smanjenje procnta vode u organima i tkivima i smanjenje turgora tkiva, talozenje masnih naslaga na poseban nacin itd. Na sve ovo uticu, u smislu usporavanja ili ubrzanja procesa, i genetsk faktori, akumulacija toksina, akumulacija stetnih fizickih agenasa kao sto su razni oblici zracenja, akumulacija stresogenih faktora, toksina (produkti pusenja, pesticidi, lekovi i preparati) i sl. U definiciji lepote se uvek mogu naci reci "mlad", "mladolik", "zategnut".... takva je nasa psihosocijalna i kultoroloska struktura. Sve to je verovatno povezano sa prednostima koje mladost pruza u evolucionom smislu. Nasa percepcija lepote koja se, pored ostalog, vezuje i za mladolik izgled se verovatno nikada nece promeniti. Zapravo, i treba da tako ostane. Ono sto se moze uraditi je napor i nastojanje da se sto duze zadrzi mladalacki izgled, a to je danas moguce.


U definiciji lepote se uvek mogu naci reci "mlad", "mladolik", "zategnut".... takva je nasa psihosocijalna i kultoroloska struktura. Sve to je verovatno povezano sa prednostima koje mladost pruza u evolucionom smislu. Nasa percepcija lepote koja se, pored ostalog, vezuje i za mladolik izgled se verovatno nikada nece promeniti. Zapravo, i treba da tako ostane. Ono sto se moze uraditi je napor i nastojanje da se sto duze zadrzi mladalacki izgled, a to je danas moguce.

Ordinacija postoji od 2002. godine. Za to vreme je dozivela mnoge transformacije prilagodjavajuci se opremom i kadrovski promenama koje je razvoj savremene medicine nametao, kao i zahtevi pacijenata i trzista zdravstvenih usluga. U svakom momentu ordinacija okuplja 7-10 lekara, specijalista ginekologije i akuserstva, dermatologije i radiologije. Nazalost, Dr. Slavica Zlatkovic, Dr. Zlatko Spasic i Dr. Ivana Stamenkovic su nas zauvek i prerano napustili. Opremom i kadrovski ordinacija je u mogucnosti da pruzi pacijentima kompletan set usluga iz oblasti primarne zdravstvene zastite, odredjeni broj usluga iz oblasti sekundarne zdravstvene zastite, kao i neke laboratorijske usluge. Oprema u ordinaciji spada u red najmodernijih i naprednih dijagnostickih i terapisjkih uredjaja. Pored kolposkopa, 4D ultrazvucnog aparata, histeroskopskog stuba, radiotalasnog noza, raspolazemo i CO2 i ND YAG Q-swich laserom, ultrazvucnim nozem, ultrazvucnim kavitronom, uredjajem za ultrazvucni i radiotalasni lifting, Diodnim laserom, HIFU uredjajem, IPL-om... Osim osnovnih dijagnostickih metoda u ginekologiji i akuserstvu, postoje mogucnosti i za naprednu dijagnostiku bracne neplodnosti kod zena i muskaraca.

http://www.medicacentar.info/

Ocena ponude

3,3/5 (ocene: 371)
Kristina Kao i do sada NAJBOLJI ...stručni , ljubazni ...najbolji u svom poslu .Sve pohvale i preporuke
Vladimir Ljubaznost, profesionalnost.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Medica centar

Novosadska 1, Niš
018/249-178; 063/86-86-306

Vaučer važi

do 29.12.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje 3 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite bolnicu i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefoni: 018/249-178; 064/29- 51- 004 i 063/ 86- 86-306
  • Radno vreme: pon-petak 09-20h; subota 09-13h.
  • Vaučer poneti prilikom dolaska na pregled!
  • Sve neophodne informacije se mogu naći na sajtu poliklinike http://www.medicacentar.info/
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude