1290 din za Ombre kolorizaciju i feniranje u Estetic studiju Nina S! Popust 52%!

2700 DIN
Ponuda je istekla

Ponuda obuhvata OMBRE pramenove koji se rade tako da njihova nijansa uvek bude nešto svetlija od boje kose kako bi dala efekat osunčanosti, te kako bi se postigla gradacija tonova. Kako bi se postigao taj prirodni i osunčani efekat, pramenovi se ne rade od korena kose, već samo na polovini, odnosno vrhovima kose. Ova tehnika je jako popularna u svetu, upravo iz tog razloga što kosa izgleda prirodno i sveže, a pramenovi su jednostvani za održavanje, jer ih ne treba često obnavljati s bojenjem. Od sredine prema vrhovima kosa se boji prema najsvetlijoj nijansi u nizu tonova i izgleda kao da gledate savršeno skladan spektar boja! Ombre stil bojanja u kojem je koren kose obojen u tamniju, a vrhovi u svetliju, izrazito je popularan leti i posle leta jer kosa izgleda kao prirodno posvjetljena od sunca. Najviše se kombinuje smeđa boja izrasta s plavim vrhovima, a Vi možete da se konsultujete sa frizerom i izaberete nijanse u skladu sa Vašim željama! Privlačnost ovakvih pramenova je u tome što izgledaju skroz prirodno i što se ne vidi izrastak posle nekog vremena tako da slobodno možete da proredite Vaše odlaske frizeru. frizura će sve ostaviti bez daha, a Vi ćete zablistati u punom sjaju!

Estetic studi o Nina S nudi Vam veliki broj frizerskih i kozmetičkih usluga. Od frizerskih usluga, pored standardnih (šišanja, feniranja, farbanja, izvlačenja pramenova), bave se i nadogradnjom kose, kao i pravljenjem svih vrsta lokni, pletenica, punđi i svečanih frizura. Od kozmetičkih usluga nude: depilaciju toplim i hladnim voskom, depilaciju šećernom pastom, brazilsku depilaciju, profesionalnu šminku, nadogradnju trepavica, nadogradnju noktiju, sve vrste masaža, tretmane lica i trajno crtanje obrva japanskom metodom (dlaku po dlaku što daje potpuno prirodni izgled obrva). Ako želite da budete lepe od glave do pete, posetite "Estetik studio Nina S"!

http://www.esteticstudioninas.rs

https://www.facebook.com/pages/Estetic-Studio-Nina-S/627559747259851?fref=ts


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Estetic studio Nina S

Kolo srpskih sestara 22, Novi Sad
063/744-9155

Vaučer važi

do 6.11.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon 1 dan unapred i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona preko leta: ponedeljak i četvrtak od 10 do 17h, subota od 9 do 17h, ostalim danima od 13 do 21h
  • Od 22. avgusta je godišnji odmor!
  • Kontakt telefon salona: 063/744-9155

Slične ponude