1300 din za magnetnu zlatnu masku za podmlađivanje kože + ubacivanje vitaminskih koktela ultrazvučnom špatulom (45min) u salonu Exclusive u Žarkovu!

6000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • magnetna zlatna maska za podmlađivanje kože + ubacivanje vitaminskih koktela ultrazvučnom špatulom (45min)

Koža lica je deo koji je najizloženiji uticaju spoljašnjih faktora - suncu, vetru i hladnoći, te je veoma bitno da joj pružimo adekvatnu podršku i negu kako bi ona bila zdrava, lepa i što duže zadržala mladalački sjaj. Pored uticaja sredine, presudnu ulogu imaju i unutrašnji faktori, pa pored genetike, način života i ishrane ostavljaju ogroman trag na njoj. Pored svakodnevne kućne nege, neophodna joj je i profesionalna koju joj mogu pružiti samo obučeni i iskusni kozmetičari obavljajući odgovarajuće kozmetičke tretmane.Ovim tretmanom imate priliku da osvežite i regenerišete kožu lica i obezbedite joj blistavost, baršunast izgled i neophodan sjaj.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SALON EXCLUSIVE

Trgovačka 5, Beograd

Vaučer važi

do 16.2.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  Magnetnu zlatnu masku za podmlađivanje kože + ubacivanje vitaminskih koktela ultrazvučnom špatulom (45min) u salonu Exclusive u Žarkovu!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Nakon kupovine vaučera zakazati tretman, kontakt: 061 1795-775
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani tretman, na vreme obavestite salon inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude