1300 din za paket briseva za žene (mycoplasma, ureaplasma, chlamidia) u laboratoriji Lin Lab! Popust 55%!

2700 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • paket briseva za žene (mycoplasma, ureaplasma,chlamidia)
Hlamidija je u Srbiji druga po redu polna bolest po broju obolelih, odmah nakon kondiloma - svaka deseta osoba je zaražena hlamidijom. Zanimljivo je i to da kod žena u 70-80% slučajeva nema nikakvih simptoma. Ukoliko se simptomi pojave, manifestuju se kao: peckanje prilikom mokrenja, pojačan vaginalni sekret, bol u donjem delu leđa, neuobičajen bol prilikom seksa i vaginalno krvarenje između ciklusa. Ukoliko se ne leči, hlamidija može izazvati sterilitet i oštećenja na grliću materice.
Ako niste čuli za mikoplazmu, znajte da niste sami. Čak i neki doktori nisu previše upoznati sa ovom bolešću. Mikoplazma je zapravo grupa bakterija koja uključuje više od 70 različitih vrsta. Najčešće se javlja kod žena, a u velikom broju slučajeva se javlja uz bakterijsku vaginozu. Ukoliko ima simptoma, isti su kao i kod hlamidije.Ureaplazma takođe pripada familiji mikoplazmi. Oko 70% seksualno aktivnih odraslih osoba u sebi poseduju neke od ovih bakterija, što znači da se one sreću i kod seksualno neaktivnih osoba. Međutim, kada dođe do značajnijeg razmnožavanja, mogu nastati problemi, kao što su zapaljenje male karlice, uretritis i gubitak trudnoće, pa čak i sterilitet.

Medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu prvenstveno je mikrobiološka laboratorija, ali se u njoj rade i sve druge analize. Karakteristika ove medicinske laboratorije je činjenica da laboratoriju vodi i sa pacijentima radi lekar mikrobiolog. Samim tim, možete dobiti i konsultaciju i savet lekara za problem koji imate ili tumačenje rezultata. Osoblje je izuzetno ljubazno, a cilj im je da se pacijent prijatno oseća i rado ponovo dođe!

http://www.facebook.com/pages/LIN-LAB-Laboratorija/289705307734847


Ocena ponude

5/5 (ocene: 32)
Jelena Brzo i efikasno
Mirjana Svidja mi se broj i hrana na kojoj se testira

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laboratorija Lin Lab

Bulevar cara Lazara 108, Novi Sad
021/63-61-574; 064/27-29-755

Vaučer važi

do 23.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: paket briseva za žene (mycoplasma, ureaplasma,chlamidia) 
  • Jedna osoba može kupiti i iskoristiti jedan vaučer!
  • Radno vreme: radnim danima od 07:00h do 20:00h, subotom od 08:00h do 13:00h.
  • Obavezno je zakazivanje pregleda unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite laboratoriju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefoni za sve informaicje: 021/63-61-574; 064/27-29-755
  • Bris  se ne uzima u laboratoriji!

Slične ponude