1300 din za Spa relax paket od četiri masaže arganovim uljem za oba pola (dve relaks masaže celog tela po 60 min marokanskim "zlatom"+dve parcijalne masaže leđa po 30 min) u Sl MK Beauty!

3800 DIN
Ponuda je istekla
Kvalitetna usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

  • dve relaks masaže celog tela po 60 min marokanskim "zlatom"
  • dve parcijalne masaže leđa po 30 min

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 67)
Sandra Uživala sam u masaži. Preporučujem.
Milanka sve je bilo ok, preporučujem, pozdrav

Pitanja

Ana
7.5.2019. 19:19
Poštovani, da li kupon važi za jednu ili dve osobe? Jer su po dve masaže od svake uključene u paket a piše da kupon važi za jednu osobu. Hvala.
Kupoman
Ana, vaučer važi za jednu osobu ali svakako kontaktirajte salon na broj telefona koji je istaknut u samoj ponudi kako biste se raspitali detaljnije. :)

Gde iskoristiti vaučer?

FKS MK Beauty

Spasenoviceva 3, Beograd
065/80-75-753

Vaučer važi

do 8.6.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Spa relax paket od četiri masaže arganovim uljem za oba pola (dve relaks masaže celog tela po 60 min marokanskim "zlatom"+dve parcijalne masaže leđa po 30 min)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 065/80-75-753
  • Obavezna je najava dolaska i  zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  otkažite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude