1390 din za tretman akupunkturnog lečenja glavobolje ili alergija u ordinaciji DR SEKULIĆ na Banovom Brdu! Popust 61%

3600 DIN
Ponuda je istekla

Akupunktura je starokineska metoda lečenja pomoću igala koje se zabadaju u određene tačke na koži. Akupunktura kao deo kineske tradicionalne medicine zasniva se na temeljima drevne kineske filozofije i kulture,i kao takva zastupa holistički pristup zdravlju.Ova drevna metoda lečenja prvi put se spominje u staroj Kini već 3200. godine pre nove ere, mada je poslednjih hiljadu godina rasprostranjena po čitavom Bliskom Istoku. Akupunktura se bazira na učenju da je čovek, kao uostalom i sve živo, ispunjen životnom energijom, koja kruži našim telom određenim putevima ili meridijanima. Nesmetani tok vitalne energije preduslov je energetske ravnoteže i psihofizičkog zdravlja organizma. Ovo je potpuno bezbedna metoda lečenja i primenjuje se kod oba pola, svih starosnih doba. Preporučuje se serija od 10 tretmana da bi se postiglo izlečenje.Akupunkturom se uspešno leči: gojaznost (za vreme 10-odnevnog tretmana možete oslabiti od 3 do 5kg), celulit, bolesti kičme, reumatska oboljenja, alergije, astmu, migrenu, sterilitet, iscrpljenost, stomačne bolesti, gonartroza (oboljenje kolena), bubrežne kao i mnoga druga stanja i bolesti.

Ordinacija za celokupnu medicinu i kabinet za akupunkturu, osnovani su maja 1991. godine. Od tada brinemo o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice.  Za svoj primarni zadatak smatraju preventivu. Svoje pacijente vodimo putem aktivnog zdravlja, naravno uz saradnju njih samih. Ukoliko ipak dođe do bolesti, lečenje se odvija putem zapadne medicine i akupunkturom kojom se bavimo više od trideset godina.

http://www.drsekulic.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ordinacija Dr Sekulić

Požeška 36, Beograd
011-3558-003, 063-72-63-386

Vaučer važi

do 2.11.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10:00 do 20:00
  • Kontakt telefon: 011-3558-003, 063-72-63-386

Slične ponude