13990 din za putovanje u zlatni Prag sa obilaskom Bratislave, 4 noćenja + prevoz! Polazak 21.08.! Popust 15%!

16470 DIN
Ponuda je istekla

Ovoga puta vodimo Vas na jedno zlatno putovanje! U pitanju je prestonica Češke republike koja sija zlatnim sjajem. Sagrađen na 7 brda i presečen krivudajućom rekom Vltavom, Prag nudi bogatu riznicu turističkih atrakcija i zanimljivosti. Ovaj kultivisan i magični grad je i grad zaljubljenih i mladih. Ne propustite otkucaje Orloj astronomskog sata koji se sastoji iz tri dela: astronomskog kruga koji pokazuje položaj planeta, kruga kalendara i 12 figura oko astronomskog kruga koje predstavljaju 12 apostola i na svaki sat se pomeraju zabavljajući veliki broj turista na prelepom trgu Staromjestika. Takođe, ne propustite šetnju po Karlovom mostu koji pruža prelepi pogled. Preporučujemo Vam da za taj momenat ostavite puno slobodne memorije u Vašem fotoaparatu. Na Karlovom mostu, koji je namerno sagrađen ukrivo kako potencijalni napadači grada ne bi mogli nesmetano da gledaju na zidine grada. Imaćete priliku da prislonite ruku na zlatnu figuru i zamislite želju. Kažu da je najčšće zamišljena i ostvarivana želja upravo ta da se ponovo vratite u Prag!

To su samo neke od mnogobrojnih zanimljivosti, zato Vas "Kupoman" i turistička agencija "Travellino" vode u Prag da sami otkrijete čari ovog veličanstvenog grada.

Plan puta:
1.dan  Polazak autobusa  u 20 časova iz Beograda sa parkinga Sava centra. Noćna  vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama i zadržavanjem na granicama.

2.dan  Po dolasku u Bratislavu razgledanje grada šetnjom (obilazak centralnog dela Bratislave): KATEDRALA SV. MARTINA, PALATA GRASALKOVIČ, KULA SV. MIHAJLA, NARODNO POZORIŠTE… šetnja romantičnim ulicama starog dela grada na obali Dunava, zatim obilazak bratislavskog dvorca.  Posle kraćeg odmora nastavak vožnje do Praga. Dolazak u Prag u kasnim popodnevnim  satima. Smeštaj u hotel. Kasno popodne zajednički odlazak u centar Praga, upoznavanje šetnjom sa starim delom grada. Noćenje…

3.dan  Dorucak. Panoramsko razgledanje grada: Hradčani-Praški dvorac, Katedrala Sv.Vita, bazilika Sv.Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Predsednička palata mala strana, Karlov most, stari trg, gradska većnica, crkva sv. Marije od Tina, Vaclavske namesti, Biskupski dvorac, Nerudava ulica, Jevrejska četvrt, Pariska ulica, Obecni dum ..... Popodne fakultativno – izlet poslastica - obilazak Praga sa Vltave, otmena atmosfera grada na brodiću uz muziku B. Smetane, kafu i kolač i bliski susret sa Praškim mostovima . Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan  Doručak. Fakultativni odlazak u Karlove Vary, najpoznatiju banju srednje Evrope sa prelepim građevinama i odmaralište čuvenih pisaca, političara i pesnika. Povratak u Prag. Slobodno vreme. Uveče fakultativno odlazak u nacionalni restoran (pivnicu) na večeru. Noćenje.

5.dan  Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad sa mnogo zdanja u barkonom stilu: Palata Cvinger (u kojoj se nalazi više muzeja), protestantska Bogorodičina crkva, Opera Zemper, rimokatolička Dvorska crkva, Rezidencijalna palata (državni muzej), palata Tašenberg (danas hotel Kempinski), Avgustov most. Povratak u Prag. Noćenje.

6.dan  Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i slobodan dan za individualno razgledanje, posetu brojnih muzeja ili šoping.. u 16 h polazak za Beograd, noćna vožnje preko Slovačke i Mađarske...

7.dan  Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana  obuhvata:
-prevoz  konfornim autobusom na navedenoj relaciji   
-4 noćenja sa doručkom u Pragu, u hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/3 sobama, u širem centru, po lokalnoj kategorizaciji, (usluživanje hrane –doručak švedski sto)
-razgledanje Praga  prema programu uz pratnju vodiča
-pratioca grupe (predstavnik agencije)
-troškove organizacije putovanja   


Cena aranžmana  ne obuhvata:
-individualne troškove
-zdravstveno međunarodno osiguranje 700,00 din


Fakultativni  izleti- minimum 30 putnika
-krstarenje Vltavom  15 eura /10 eura deca
-izlet u Karlove Vary 25 eura / 15 eura deca
-večera u nacionalnom restoranu 25 eura / 15 eura deca
-izlet do Drezdena 30 eura / 20 eura deca  

http://www.travellino.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Turistička agencija Travellino

Balkanska 28,, Beograd
011/2645-624

Vaučer važi

do 29.8.2012.

Napomene

Slične ponude