1450 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica) putem biohemijske analize krvi u poliklinici NS-LAB!

3000 DIN
Ponuda je istekla

1450 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica) putem biohemijske analize krvi u poliklinici NS-LAB!

Test itolerancije na hranu namenjen svim odraslim osobama, a naročito se preporučuje osobama koje imaju problem sa prekomernom telesnom težinom, povišenim vrednostima glukoze, holesterola i triglicerida. Pojedinačne komponente namirnica mogu  na različite načine štetno uticati na individualno zdravlje u smislu izazivanja različitih reakcija od strane gastrointestinalnog trakta, neuroloških, dermatoloških i reumatskih tegoba.

Izbacivanjem iz ishrane namirnica sa štetnim komponentama, pacijent reguliše telesnu težinu i ujedno poboljšava svoje opšte zdravstveno stanje. Rezultat testa podrazumeva listu od 349 dozvoljenih i zabranjenih namirnica koje su individualno uskladjenje sa opštim zdravstvenim stanjem pacijenta. Analiza se obavlja vadjenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan.

NS-LAB poliklinika sa laboratorijom se nalazi u samom centru Novog Sada u blizini Trifkovićevog trga (Svetozara Miletića 24). Poliklinika postoji i uspešno radi već sedam godina. Poliklinika NS-LAB nudi usluge iz tri delatnosti: ordinacija interne medicine,hematološko-biohemijska laboratorija i patohistološka laboratorija Pružamo usluge kompletne medicinske i laboratorijske dijagnostike, sve subspecijalističke preglede iz oblasti interne medicine, kao i konsultacije iz hirurških specijalnosti. Jedna od posebnosti NS-LAB-a se ogleda u organizaciji sistematskih pregleda za učenike, sportiste, studente, zaposlene kao i penzionere, po veoma povoljnim uslovima.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika NS-LAB

Svetozara Miletića 24, Novi Sad
021/52-00-92; 064/44-59-993

Vaučer važi

do 12.12.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i obuhvata analizu koja se obavlja vađenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan
  • Vađenje krvi se obavlja u jutarnjim časovima i poželjno je da se ne doručkuje pre vađenja krvi radi najpreciznije analize
  • Radno vreme: radnim danima od 07:00-20:00h, subotom od 08:00-13:00
  • Nije obavezno je zakazivanje pregleda unapred!
  • Kontakt telefon: 021/520-092 (Svetozara Miletića 24)

Slične ponude