1450 din za tretman REJUVENACIJE MEZOTERAPIJSKIM KOKTELIMA - HYALURON, COLLAGEN I STEM CELLS u Laser centru Viva! Popust 50%!

3000 DIN
Ponuda je istekla

REJUVENACIJA MEZOTERAPIJSKIM KOKTELIMA: HYALURON, COLLAGEN I STEM CELLS

Mezolift je metoda podmlađivanja koja podrazumeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea posebnom tehnikom i unošenjem potrebnih mezoterapijskih koktela koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože.

Najnoviji mezoterapijski koktelisu prilagođeni starosti i tipu kože. Već nakon 25.godine moguće je započeti sa povremenim mezoterapijskim tretmanima, kako bi se koža pročišćavala, hranila i štitila od prevremenog starenja i negativnog dejstva slobodnih radikala. Primenom pravog koktela stimuliše se koža na produkciju vlastitog hijalurona.

Hijaluron u mezoterapijskim koktelima postiže potreban terapijski efekat, a koža zahvaljujući njemu ostaje sveža, jedrija i hidrijanija, dok ostale supstance koktela – vitamini, minerali, koenzimi, amino kiseline, nukleinske kiseline - deluju biostimulativno i omogućavaju pravilnu sintezu novog kolagena i hijalurona.

U rastvorima koji se primenjuju za podmlađivanje kože najčešće se nalaze hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, antioksidansi, kolagen, matične ćelije. Rastvori su različiti pa se mogu birati po potrebama svake osobe.

Na ovaj način se mogu rešiti problemi kože širokog spektra.Na primer, ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, duboka hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešavanje problema fleka i pigmentacionih mrlja na koži, ali je najčešća primena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora.

https://www.youtube.com/watch?v=Yytd7a975bk


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Viva

Bulevar Mihaila Pupina 10a, Beograd
063-123-2293

Vaučer važi

do 17.1.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Ponuda važi za ženski pol
  • Jedna osoba može kupiti najviše 10 vaučera, 5  za sebe i 5 na poklon.
  • Radno vreme:  pon-pet 12-20h, sub 9-17h
  • Obavezno zakazivanje unapred, najkasnije 7 dana pre isteka važenja vaučera na tel: 063-123-22-93
  • Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije
  • Nakon isteka roka kupon nije moguće iskoristiti

Slične ponude