1460 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica)+kompletna krvna slika, leukocitna formula, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi,"non"HDL + GRATIS konsultacije u laboratoriji ANALIZA!

3711 DIN
Ponuda je istekla

1460 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica)+kompletna krvna slika,leukocitna formula, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi,"non"HDL+GRATIS konsultacije u laboratoriji ANALIZA!

Netolerancija na hranu je screening test  namenjen svim odraslim osobama koje imaju problem sa prekomernom telesnom težinom, povišenim vrednostima glukoze, holesterola i triglicerida. Pojedinačne komponente namirnica mogu na različite načine štetno uticati na individualno zdravlje u smislu izazivanja različitih reakcija od strane gastrointestinalnog trakta, neuroloških, dermatoloških i reumatskih tegoba.

Test je namenjen pre svega pacijentima koji imaju problema sa regulacijom prekomerne telesne težine. Ovo je test pravilne i izbalansirane ishrane koja je upravo u skladu sa opštim stanjem vašeg organizma. Idealan je za regulisanje telesne težine, povišenih vrednosti holesterola, triglicerida i glukoze u krvi. Pre vađenja krvi nemojte jesti najmanje 12 h, od pića samo voda, ukoliko uzimate lekove, ne morate prekidati terapiju, jer ona neće uticati na rezultate testa. Rezultati se dobijaju nakon 2 – 3 dana. Uz rezultat testa dobijate i uputstvo za pacijente, sa korisnim savetima i receptima za pripremu hrane.

Biohemijska laboratorija ANALIZA počela je sa radom u julu 2006. godine, a u avgustu 2007. godine pored doma zdravlja u Zemunu otvorena je i Mikrobiološka laboratorija ANALIZA. Rukovodilac laboratorije je dipl. ph Radmila Vrzić, specijalista medicinske biohemije sa višegodišnjim radnim iskustvom u eminentnim zdravstvenim ustanovama. U laboratorijama je zaposleno osam laboratorijskih tehničara sa bogatim radnim iskustvom stečenim u našim najpriznatijim medicinskim ustanovama.   Kapacitet naše opreme, dobra organizacija rada, organizovana kontrola kvaliteta i iskustvo, obučenost laboratorijskih tehničara omogućavaju prijem i obradu većeg broja pacijenata. Vađenje krvi / uzimanje materijala moguće je tokom celog dana (ukoliko specifičnost pojedinih analiza to dozvoljava), u našoj laboratoriji ili u Vašem domu ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas. Analize su gotove u toku istog radnog dana, osim mikrobioloških, koje zahtevaju duže praćenje.

http://www.analiza.co.rs/en

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 10)
Snežana Ambijent, ljubaznost, osoblje, cena,..
svetlana dobra usluga

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Analiza

Bulevar Mihajla Pupina 125, Beograd, Beograd
011/301 7651, 063/117 0787

Vaučer važi

do 10.8.2018.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/30-17-651
  • Radno vreme: radnim danima od 07-19h, subotom od 08-14h, nedeljom ne radimo.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude