1500 din za dijamantsku dermoabraziju lica za podmlađivanje i negu kože lica u salonu Skin Lab u Novom Sadu! Popust 50%!

4000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • dijamantska dermoabrazija lica za podmlađivanje i negu kože lica

Mikrodermoabrazija je neinvazivna, visoko efikasna, brza i veoma jednostavna metoda. Medicinska mikrodermoabrazija je proces kontrolisanog pilinga, odnosno odstranjivanja zadebljalog i izumrlog sloja kože i otklanjanja nesavršenosti na koži.

Piling se vrši uz pomoć sonde sa česticama dijamanata, koja fino bruši površinu kože i u kombinaciji sa vakuumom poboljšava cirkulaciju, čisti lice, vrši mikromasažu, smanjuje proširene pore, uklanja fleke. Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože, a efekat je vidiljiv već posle prve primene ovog pilinga. Na koži se pojavljuje rumenilo usled poboljšanja cirkulacije, ten se izjednačava, koža je glatka.

Ovaj piling ne smeju raditi osobe sa bolnim nezaraslim ožiljcima, herpesom, bradavicama, rosaceom, dijabetesom i osobe sa preosetljivom kožom.

Skin Lab beauty centar u Novom Sadu na Bulevaru Oslobođenja 155 nudi vam širok asortiman usluga. Usluge koje nudimo su kavitacija, RTL tretmani, laserska epilacija za muškarce i žene, laserski tretmani lica, lasersko uklanjanje tetovaža, nega lica tajlandskim preparatima, Thalgo tretmani lica i tela, anticelulit programi, vacuslim 48, masaže i drugo.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 5)
Tamara Prijatan ambijent. Devojka koja me je sačekala bila je veoma ljubazna i profesionalna. Moje preporuke za ovaj tretman u SkinLab-u.
Snežana Ljubaznost, srdačnost, posvećenost, ma sve mi se svidelo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SkinLab Beauty Centar

Bulevar Oslobođenja 155, Novi Sad
065/8554-399

Vaučer važi

do 20.11.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: dijamantsku dermoabraziju lica za podmlađivanje i negu kože lica
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Obavezno je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 065/8554-399
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude