1500 din za vaučer za popust na novogodišnje putovanje u KAPADOKIJU (3 noćenja + prevoz) za 185 evra!

Ponuda je istekla
Odlična organizacija
Ljubazni vodiči
Višegodišnje iskustvo

Kapadokija- područje poznato po reljefnim oblicima formiranim pre desetinu hiljada godina nakon istovremene erupcije dva vulkana (Ercisse i Hasanda). Kapadokija se pominje i u Bibliji. Rani hrišćani su se naselili u toj oblasti da bi slobodno propovedali svoju religiju. Pod jakim uticajem vode i vazduha nastale su ove čudne forme - čuda prirode.

Program putovanja:

1. DAN – NOVI SAD- BEOGRAD 28.12.2021.
Polazak iz Novog Sada u 10.45 h ,sa Temerinskog puta kod Rode. Polazak iz Beograda u 12.00 časova sa parkinga u blizini Sava Centra.. Vožnja kroz Srbiju. Duž auto puta Beograd- Pirot moguć je ulazak putnika iz okolnih gradova. Kraća pauza kod Niša. Nastavak putovanja do granice. Prelazak državnih granica. Nastavak vožnje kroz Bugarsku i Tursku uz kraće pauze

2. DAN – ANKARA 29.12.2021.
Dolazak u glavni grad Turske . Smeštaj u hotel. Odalzak u obilazag grada uz pratnju vodiča. Nakon pešačke ture slobodno vreme. Fakultativno odlazak do Mauzoleja Ataturka - osnivača savremene Turske. U njemu se nalazi Ataturkov grob – 40 tona težak sarkofag Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN – ANKARA – URGUP 30.12.2021.


Doručak. Napuštanje hotela. Usput ćemo napraviti pauzu na drugom po veličini slanom jezeru u Turskoj - Tuz Goli, dolina Kamila I poseta radionici za izradu keramike Nastavak putovanja ka Kapadokiji, području poznatom po reljefnim oblicima formiranim pre desetinu hiljada godina nakon istovremene erupcije dva vulkana (Ercisse i Hasanda). Kapadokija se pominje i u Bibliji. Rani hrišćani su se naselili u toj oblasti da bi slobodno propovedali svoju religiju. Pod jakim uticajem vode i vazduha nastale su ove čudne forme - čuda prirode Po dolasku u Urgup smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

4.DAN – URGUP – GOREME - DOLINA DERVE 31.12.2021.
U ranim jutarnjim časovima pre doručka odlazimo na fakultativni let balonima. Sam let traje oko sat vremena. Za mnoge posetioce to je jedan od najlepših doživljaja. Vozimo se kombijem do mesta gde nas čekaju baloni u koje se ukrcavamo i polećemo. Na stotine šarenih balona prekrije nebo iznad ove mistične oblasti.Imaćete priliku da uživate u nestvarnom prizoru Izlaska sunca. Let završavamo sletanjem u neposrednoj blizini ukrcavanja, gde nas čekaju kombiji koji nas vraćaju nazad u grad. Povratak u hotel. Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet DOLINA DERVE. Tokom ove prelepe ture upoznaćemo se sa najlepšim predelima Kapadokije, gde ćemo od  vodiča dobiti informacije o bogatoj istoriji i jedinstvenim kamenim formacijama. Zatim nastavljamo do doline Zelve gde ćemo posetiti muzej na otvorenom. Moguća poseta fabrici tradicionalne turske grnčarije. Pauza za tradicionalni ručak. Nakon pauze nastavak do doline Monaha i doline Ljubavi poznatoj po čuvenim vilinskim dimnjacima u obliku pečuraka i po stenama u obliku životinja. Slobodno vreme za fotografisanje. Povratak u hotel. Priprema za novogodošnju noć. Večera. Fakultativno odlazak na organizovani doček Nove Godine. Noćenje.

5.DAN – UGRUP- KAYMAKLI - DOLINA IHLAHARA – UCHISAR-UGRUP 01.01.2022.
Doručak. Napuštanje soba Slobodno vreme ili fakultativni izlet “KAYMAKLI - DOLINA IHLAHARA – UCHISAR” . Izlet započinjemo sa obilaskom podzemnog Kaymakli, koji je jedan od najvećih na svetu. U njemu je živelo oko 50.000 stanovnika u 8 različitih nivoa i predstavlja najveći otkopani podzemni grad u Turskoj. Danas je u turističke svrhe otvoreno 4 nivoa. Nakon obilaska nastavljamo putovanje i dolazimo u dolinu Ihlahara i prolazimo dugačkim kanjonom reke Melendiz, koja predstavlja nestvarnu skupinu isklesanih kamenih stena u kojima se nalazi stotinak kućica, ispresecane brojnim rečicama. Dalje nastavljamo do manastira Selime, najvećeg kamenog manastira u Kapadokiji sa velikom pećinskom katedralom i bajkovitim pogledom na okolinu. Na povratku u Uçhisar zaustavljamo se na spektakularnom vidikovcu koji gleda na dolinu golubova. Nastavak putovanja Ugrupa. Slobodno vreme do večernjh časova i nastavka putovanja ka Istanbulu. Noćna vožnja.

6.DAN – ISTANBUL 02.01.2022.
Dolazak u Istanbul u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada iz autobusa. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak na panoramsko razgledanje AZIJSKOG I EVROPSKOG DELA: Gradskim prevozom, metroom (ispod Bosfora) do poznatog kvarta Kadikoy (Antički Halkedon), obilazak Jermenske crkve, Grčke pravoslavne crkve, zelene pijace, slobodno vreme, povratak brodom na Evropsku stranu do kvarta Karakoy, pešačka tura preko Galata mosta i obilazak Egipatske pijace. Fakulativno odlazak do tržnog centa Venezia. Fakulatativno- Tursko veče na brodu uz krstarenje Bosforom. Noćenje.

7.DAN- ISTANBUL – BEOGRAD 03.01.2022.

Doručak.Napuštanje soba. Fakultativno odlazak na Krstarenje Bosforom - KLASIKA- Sulejmanija (Džamija Sultana Sulejmana Veličanstvenog) + Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata ( prvo dvorište) Polazak u popodnevnim časovima za Srbiju. Noćna vožnja kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju.

8.DAN -BEOGRAD- NOVI SAD

Dolazak na mesto polaska u juaranjim časovima

Aranžman obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom (AC, dvd)
  • smeštaj u hotelu sa 3*, usluga na 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)+ 2 polupansiona ( doručak+večera)
  • smeštaj u 1/2, 1/3 , sobama
  • stručno vođstvo puta
  • troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • doplatu za 1/1 (jednokrevetnu ) sobu 90 evra
  • individualne troškove
  • medjunarodno putno osiguranje 1300,00 sa dodatakom koji pokriva Covid19
  • transfer iz Novog Sada minimun 4 osobe- 20 evra po osobi
  • fakultativne izlete

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 528)
Andrea S obzirom da prvi put putujem preko agencije Lavli travel, veoma sam zadovoljna. Organizacija i vodič (Ljilja) su ispunili moja očekivanja. Svaki dogovor između putnika, vodiča i vozača je ispoštovan. Sve pohvale
Zarko Sve. Bus, vozači, vodič Maja, hotel, doručak

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lavli travel

Budimska 7, Beograd
011/32-90-988

Napomene

  • Vaučer plaćate 1500 din, a u agenciji plaćate 185 evra!
  • Podaci su informativnog karaktera, sve informacije preuzeti sa sajta agencije!
  • Pre uplate proveriti broj slobodnih mesta!
  • Odmah po dobijanju vaučera izvrsite rezervaciju mesta slanjem vaucera i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
  • Radno vreme agencije: od ponedeljka do petka od 09:00 do 19:00h i subotom od 10:00 do 14:00h.
  • Kontakt telefon agencije: 011/3290-988
  • VAŽNA INFORMACIJA -  Agencija dva dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. U koliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Aranžman obuhvata:

  • prevoz turističkim autobusom (AC, dvd)
  • smeštaj u hotelu sa 3*, usluga na 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)+ 2 polupansiona ( doručak+večera)
  • smeštaj u 1/2, 1/3 , sobama
  • stručno vođstvo puta
  • troškovi organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • doplatu za 1/1 (jednokrevetnu ) sobu 90 evra
  • individualne troškove
  • medjunarodno putno osiguranje 1300,00 sa dodatakom koji pokriva Covid19
  • transfer iz Novog Sada minimun 4 osobe- 20 evra po osobi
  • fakultativne izlete

Slične ponude