990 din za univerzalni pojas za žene i muškarce - podršku za pravilno držanje leđa i ispravljanje kičme (bež ili crni)!

1500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Bež boja!
Rasprodato
Crna boja!
Rasprodato

Podrška za Pravilno držanje leđa  super podrška, podesiva topla i udobna.Super podrška za leđa je fantastičan proizvod kojim ćete rešiti problem nepravilnog položaja vaših leđa usled čega vas neminovno zaboli vrat, leđa ili ramena. Poboljšajte svoje držanje i svoj život koristeći upravo sa super podrškom za leđa. Izuzetno je jednostavan za upotrebu. Ova podrška za leđa omogućiće vam da stojite pravo i da imate bolje držanje tela čime ćete direktno uticati na nestanak tegoba u mišićima u predelu vrata, ramena i leđa. Poznato je da dugo sedenje u jednom položaju, loš položaj vrata i nepravilno držanje leđa utiču na bol koja se javlja u pomenutom predelu tela, pa je savršeno rešenje da preventivno delujete upravo ovaj proizvod .Univerzalne velicine je, kaiševi se podesavaju po potrebi korisnika. Pojas je namenjem kako ženama tako i muškarcima.

Pitanja

Vera
23.6.2019. 10:24
KUPILA SAM OVAJ VAŠ POJAS ZA LEDJA U DRAP BOJI XL MOGU VAM REĆI DA NISAM ZADOVOLJNA POJASOM ,OVI POJASEVI MORAJU DA BUDU OJAČANI LASTIŠOM I KAIŠ ISPOD GRUDI STEŽE ,TAJ KAIŠ ILI VEĆ TRAKA ZA ZATEZANJE JE ČIST PROMAŠAJ ŠTO SE NAPRED KOPČA .NISAM ZADOVOLJNA OVO JE SAMO BACANJE PARA I VAŠA PREVARA KUPACA .VERA PRIBAKOVIĆ
Kupoman
Vera, slobodno nam vratite pojas Post express sluzbom sa popunjenim reklamacionim formularom koji se nalazi na nasem sajtu u delu "uslovi koriscenja" i izvrsicemo povracaj novca. :)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca

Slične ponude