1600 din za radiotalasni lifting vrata i dekoltea u ordinaciji "Medica centar"!

2000 DIN
Ponuda je istekla
stručno osoblje
najsavremenija oprema
dugogodišnje iskustvo

1600 din za radiotalasni lifting vrata i dekoltea u ordinaciji "Medica centar"! Uredjaj za radiotalasni lifting radi na principu koriscenja radio frekventnog zracenja. U medicini se terapija radio frekventnim zracenjem (RF) koristi vise od 50 godina. Upotreba RF-a u estetskoj dermatologiji je aktuelna poslednjih 25 godina. RF talasi se koristi za zagrevanje tkiva u telu tako sto se tkiva, celije i telesne tecnosti ponasaju kao otpornici. Ovako oslobodjena toplota koja se putem RF-a plasira na zeljena mesta, koja su drugim metodama nedostupna, ima brojne blagotvorne efekte. RF tretmanom se znatno smanjuju bore na licu i oko ociju, podizu obrve, zateze opustena koza lica i vrata, smanjuje podbradak, smanjuju i suzavaju pore kao i mascenje lica, tretiraju akne, podize i ucvrscuje zadnjica, ublazavaju strije. Smanjivanje bora na licu i oko ociju RF tretmanima znatno se ublazavaju nazolabijalne bore, bore na celu i oko ociju, koje se bukvalno peglaju. RF podstice obnavljanje starog i proizvodnju novog kolagena, sto znatno poboljsava izgled i strukturu koze. Koza dobija na tonusu, jedrija je, cvrsca i napetija, pa joj se vraca normalna, ruzicasta boja. Spustene obrve se podizu za samo nekoliko tretmana, oci postaju otvorenije, drenira se visak tecnosti koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i oteceni podocnjaci. Mlohava i opustena koza moze nastati kao rezultat naglog rastezanja koze ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slucaja dolazi do ostecenja vezivnog tkiva, a cesto i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF talasima moguce je takvu kozu znatno zategnuti i poboljsati joj tonus (napetost) zbog regeneracije kolagenih vlakana i vracanja tonusa.

Ordinacija postoji od 2002. godine. Opremom i kadrovski ordinacija je u mogucnosti da pruzi pacijentima kompletan set usluga iz oblasti primarne zdravstvene zastite, odredjeni broj usluga iz oblasti sekundarne zdravstvene zastite, kao i neke laboratorijske usluge. Oprema u ordinaciji spada u red najmodernijih i naprednih dijagnostickih i terapisjkih uredjaja. Pored kolposkopa, 4D ultrazvucnog aparata, histeroskopskog stuba, radiotalasnog noza, raspolazemo i CO2 i ND YAG Q-swich laserom, ultrazvucnim nozem, ultrazvucnim kavitronom, uredjajem za ultrazvucni i radiotalasni lifting, Diodnim laserom, HIFU uredjajem, IPL-om... Osim osnovnih dijagnostickih metoda u ginekologiji i akuserstvu, postoje mogucnosti i za naprednu dijagnostiku bracne neplodnosti kod zena i muskaraca.

http://www.medicacentar.info/

Ocena ponude

3,8/5 (ocene: 371)
Kristina Kao i do sada NAJBOLJI ...stručni , ljubazni ...najbolji u svom poslu .Sve pohvale i preporuke
Vladimir Ljubaznost, profesionalnost.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Medica centar

Novosadska 1, Niš
018/249-178; 063/86-86-306

Vaučer važi

do 29.12.2018.

Napomene

  • Tretman zakazati 3 dana ranije!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Vaučer poneti prilikom dolaska na pregled!
  • Kontakt telefoni: 018/249-178; 064/29- 51- 004 i 063/ 86- 86-306
  • Radno vreme: pon-petak 09-20h; subota 09-13h
  • Sve neophodne informacije se mogu naći na sajtu poliklinike http://www.medicacentar.info/
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite bolnicu i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude