1790 din za anticelulit paket (pet ultrazvučnih kavitacije + pet tretmana ventuzama + GRATIS pet termopakovanja u SL NIKA EL na Novom Beogradu-TC PIRAMIDA!

7000 DIN
Ponuda je istekla

1790 din za anticelulit paket (pet ultrazvučnih kavitacija + pet tretmana ventuzama + GRATIS pet termopakovanja u SL NIKA EL na Novom Beogradu-TC PIRAMIDA!

KAVITACIJA

Ovo je neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom, niti dijetom, ni vežbama.To su najčešće: stomak, kukovi, butine, unutrašnji deo kolena, nadlaktice, zadnjica.

Aktivnost koja se ovim uređajem vrši na masno tkivo može se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije. Fenomen kavitacije na odredjenoj frekfenci ultrazvuka uništava masne ćelije.

Nakon razaranja masnih celija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u intersticijsku (međućelijsku) tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Važno je napomenuti da deo razgrađene masnoće "putuje" kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću; u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim delovima tela. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Tretman ventuzama i termo pakovanje će dodatno pospešiti i upotpuniti efekat kavitacije, a vaša koža će biti bez masnih jastučića i neravnina, biće zategnuta i glatka.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 6)
Miloš Ljubazna vlasnica i prijatan salon. Sve je bilo u najboljem redu.
Danijela Ljubazna i stručna osoba koja radi u salonu SL Nika.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za kulturni i društveni razvoj Lira

Jurija Gagarina 182/25, Beograd, Beograd
060 44 84 433

Vaučer važi

do 15.7.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 060/4484433
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude