1790 din za BRAZILSKO ISPRAVLJANJE kose CADWELL keratinom + feniranje i pakovanje + GRATIS šišanje u LUX studiju LINA u TC CITY PASSAGE na OBILIĆEVOM VENCU!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Struktura kose je kombinacija kompleksnih proteina zvanih keratin i njene prirodne vlažnosti. U zdravoj kosi zastupljenost keratina je oko 90% dok je preostalih 10% vlažnost. Keratin je generalno odgovoran za čvrstinu i otpornost kose , dok je njena prirodna vlažnost uglavnom odgovorna  za elastičnost, fleksibilnost, mekoću i njen prirodni, zdrav izgled. Nažalost, ispravljivači kose, boja, mini val, feniranje, sunce, zagađenost, hemikalije u bazenima pa cak i svakodnevno tretiranje kose kao sto je češljanje mogu da unište nivo keratina i vlažnosti u kosi. Brazilski keratin, revolucionarni  tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio ostećenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa. Ovaj napredni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule koje se zatim učesljavaju u kosu. Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi  prodire duboko u ostecenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.Želite li da vaša kosa bude svilenkasta i jaka, sa smanjenim volumenom i prirodnim izgledom? Brazilsko ispravljanje kose!Protein keratin smatra se kosturom vlasi i neophodan je za zdrav, sjajan i vitalan izgled kose. Svakodnevni stres kojem je naša kosa izložena, kao i prirodan proces starenja, mogu dovesti do oštećenja kose zbog pucanja veza kojima su spojena keratinska vlakna. Rezultat je tanka, lomljiva i beživotna kosa. Keratin, tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se vaša oštecena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. Ovaj tretman doslovno vraća život vašoj kosi. Ovaj tretman koristi isti protein keratina koji se nalazi u kosi, ali u manjoj veličini, koji je onda pričvršćen za strukturu kose zarad njenog trajnog oporavka. Ovo je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštecenu kosu zamenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.

Frizerski salon Lina se nalazi u samom centru grada, na Obilićevom vencu 18-20, TC City Passage. Više od 50 godina uspešnog poslovanja govori najviše o kvalitetu rada i hiljadama zadovoljnih mušterija. Misija je da nastave tradiciju, i da u prijatnom ambijentu pruže vrhunsku uslugu svim damama.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Frizerski salon LINA

T.C. City Passage, Obilicev venac 18-20, prizemlje, lokal 3.11,, Beograd
011/2183-825, 065/4342-216

Vaučer važi

do 20.7.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Frizerka je sa dugogodišnjim iskustvom
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka, od 10 do 18h subotom, od 10 do 16h
  • Telefoni: 011/2183-825, 065/4342-216
  • Za dugu i extra dugu kosu je potrebno kupiti dva vaučera!

Slične ponude