1790 din za specijalizovani servis AUTO KLIME sa dezinfekcijom ventilacionog sistema (zamena ulja, vakumiranje sistema, punjenje klime) i dopunom najkvalitenijeg freona + GRATIS pregled vozila u AK SALE!

4000 DIN
Ponuda je istekla

1790 din za specijalizovani servis AUTO KLIME sa dezinfekcijom ventilacionog sistema (zamena ulja,vakumiranje sistema,punjenje klime) i dopunom najkvalitenijeg freona+GRATIS pregled vozila u AK SALE!

PROFESIONALNI KLIMA SERVIS! Višegodišnje iskustvo u servisiranju auto klima. Vršimo sve vrste popravki auto klima na putničkim vozilima, kao i na teretnim, i vozilima specijalne namene. Upotrebljavamo savremene servisne stanice, alate i tehnike prilikom servisiranja, a u cilju kvalitetnijeg, bržeg i efikasnijeg pružanja usluga.

http://www.autoklimesale.com

Pitanja

marko
4.5.2017. 21:23
Zdravo gde se nalazi ova ulica na novom bg-u kad je nema na gugl mapama?
Kupoman
Marko, ulica se nalazi na Bežaniji, blizu Studenjaka. Možete je videti na PlanPlus-u. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Auto klima Sale

Majevička 2a, Novi Beograd
062/254-914

Vaučer važi

do 16.6.2017.

Napomene

  • Ponuda obuhvata: (zamena ulja,vakumiranje sistema,punjenje klime) i dopunom najkvalitenijeg freona+GRATIS pregled vozila u AK SALE!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i servis jedne auto klime!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 062/254-914
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite servis i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude