180 din za vaučer za popust na krstarenje Beograd-Bela stena u trajanju od 7h +piće dobrodošlice + kupanje za 1790 dinara!

Ponuda je istekla

U ponudu je uključeno:

  • krstarenje Beograd-Bela stena u trajanju od 7h
  • piće dobrodošlice
  • slobodno vreme za kupanje

Program putovanja:

Sastanak putnika je u 7:30 h na savskom šetalištu (poslednja stanica autobusa 94,95,73 i okretnica tramvaja 7,9,11 i 13 ),gde Vas vodič čeka i vodi na brod. Ukrcavanje na brod u 8:00,polazak, piće i kafa dobrodošlice.

Na početku plovidbe videćete Adu Ciganliju sa desne strane i Adu Međicu ispred nas. Prvi most na koji nailazimo je most na Adi, a sa desne strane je deo Sajma i “Beograd na vodi”. Prolazimo ispod mosta Gazela i železničkog mosta idemo ka Brankovom mostu.Sa leve strane nam ostaje Novi Beograd, a u nastavku puta nailazimo na Kalemegdan i Sabornu crkvu. Stižemo do Ušća Save u Dunav, gde se nalazi "Srećna bova" a to je magično mesto spajanja dve reke - Dunava i Save. Na ovom mestu se žele želje,POŽELITE I VI JEDNU. Krećemo se ka Ratnom ostrvu i ono nam ostaje sa leve strane,a mi se krećemo nizvodno ka Pančevačkom mostu.Sa desne strane je
Nebojšina kula i sportski centar „Gale Muškatirović”.Nizvodno prolazimo pored ,Višnjice ,Velikog sela i dolazimo do ostrva Forkontumac koje je dugačko nekoliko km,a vikend naselje“ Bela stena“je samo deo ostrva. Tu se Dunav deli na tri dela i širok je 3 km.Pristupa se samo brodom,a sa broda se prebacujemo čamcima do same plaže. Netaknuta priroda,čista voda i beli pesak plaže na Dunavu će Vas oduševiti. Posle tri sata plovidbe,slobodno vreme za kupanje,sunčanje i boravak u prirodi.Postoji mogućnost fakultativnog ručka u ribljem restoranu na Beloj steni.

Povratak je u kasnim popodnevnim časovima,gde ćemo doživeti da vidimo zalazak sunca na reci i Beograd noću sa svim svetlosnim čarima.Povratak je planiran do 21 h. Ukoliko želite da nastavite ovu avanturu fakultativni odlazak na neki od splavova na večeru uz akustični muzički program.Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- vožnja brodom u ukupnom trajanju od 7 časova
- licencirani vodič tokom putovanja
- organizacione troškove agencije
-piće dobrodošlice

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Individualne troškove;
- fakultativni ručak (riblja čorba) -250,00din ; porcija (ćevapi/pileći file i pomfrit) -450,00din
- fakultativna večera uz akustični muzički program (gulaš) -450,00din

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

,

TRANS JUG TRAVEL D.O.O.

Karađorđeva 77, Beograd
064/853-0005

Napomene

  • Vaučer plaćate 180 dinara, u agenciji plaćate doplatu 1790 dinara!
  • Vaučer obuhvata krstarenje u trajanju od 7h + piće dobrodošlice!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre kupovine vaučera obavezno pozvati agenciju i proveriti ima li slobodnog mesta za krstarenje,kontakt: 011/664-9219!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na vreme se javite agenciji inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer je nevažeći!

Slične ponude