1800 din za 10 anticelulit masaža oklagijama (maderoterapija - 20min) regije po izboru (stomak, noge, zadnjica) u Alfaparf studiju u novom TC ADA MALL!

13000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • 10 anticelulit masaža oklagijama (maderoterapija - 20min) regije po izboru (stomak, noge, zadnjica)

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. To je jedan oblik masaže koji je razvijen u Kolumbiji, a kod kojeg se za za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala - tačnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma.

Prvo što je karakteristično za maderoterapiju jeste taj specifičan set opreme koji se koristi prilikom tretmana. Postoji oko 20 drvenih alata za masažu da tako kažemo, a većina podseća modifikovane izrezbarene oklagije i rolere. Odatle često i taj naziv “masaža oklagijama” Dakle, nije u pitanju ono kuhinjsko pomagalo koje svi imamo kod kuće, nego nešto slično. Malo kasnije objasnićemo kako pojedini delovi te opreme deluju, izgledaju i kako se upotrebljavaju. U suštini oni su svojevrsni masažeri za celulit.

Masaža oklagijama radi sa prirodnim materijalima. Ne postoje neke kontrandikacije i nuspojave ove masaže, a oni koji su imali iskustva sa maderoterapijom kažu da je mnogo prijatnija od klasične anticelulit masaže.

Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tela. Onda kada je zbog loših životnih navika, loše ishrane i nedovoljno kretanja ustajao i kada se limfa u njemu ne pokreće toskini ostaju zarobljeni u njemu i on ne radi svoj posao. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način uneli u organizam, ne samo na neke očigledno štetne i opasne materije. I višak masti, i višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 3)
Goran KVALITETAN I PROFESIONALAN TRETMA ZA SVAKU POHVALU. IZVRSNO
Vladimir Super je bilo

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Alfa Parf studio d.o.o

Radnička 9, Beograd
063/65-53-75; 011/451-24-80

Vaučer važi

do 5.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 10 anticelulit masaža oklagijama (maderoterapija-20min) regije po izboru (stomak, noge, zadnjica)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna najava dolaska i zakazivanje!
  • Kontakt telefon: 063/65-53-75; 011/451-24-80
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude