190 din za pranje, feniranje (ravno ili lokne) i REVLON pakovanje + profesionalni saveti za negu i lečenje problematične kose u salonu Kjara Wizard! Popust 81%!

1000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

"Kupoman" i Salon lepote "Kjara Wizard" omogućavaju Vam da uz fantastičan popust od čak 81% i uštedu 810 dinara obradujete sebe lepom, čistom, moderno isfeniranom i oporavljenom kosom!

U salonu "Kjara Wizard" dobićete instrukcije i besplatne savete o pravilnom pranju i nezi kose. Profesionalni frizeri odrediće PH vrednost Vašeg kosmatog dela glave i PH vrednost Vaše dlake. Vaša kosa će biti tretirana odgovarajućim preparatima u zavisnosti od njenog tipa. Takođe, kroz dlaku se vide i određene bolesti ili stanje Vašeg organizma. Dlaka je kapilarna tako da sve što stavite na kosu je jednako kao i da ste pojeli pa zato drage dame pazite čime i kako negujete Vašu kosu!

Frizerski salon "Kjara wizard" promoviše lepotu kao rezultat pravilne nege i redovne brige o Vašoj kosi, koži i noktima! Za svaki tip kože i kose neophodno je obezbediti negu adekvatnim preparatima, pa se stoga  u salonu isključivo koriste preparati renomiranih i svetski poznatih kozmetičkih kuća!


Pitanja

Livija
23.4.2012. 19:19

Danas nisam stigla da uplatim rezervisani vaucer, da li moze sutra?

Kupoman

Livija, može i danas! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kjara Wizard

Ulica Miše Vujića 2 (preko puta hale Pionir), Beograd
064/1723107

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude