190 din za vaučer za popust na jednodnevni izlet u Parndorf i posetu Beču za 19 evra uz autobuski prevoz! Termini polaska 10.02, 24.02, 17.03!

300 DIN
Ponuda je istekla

Shopping u Parndorfu i poseta Beču  TOTALNE ZIMSKE RASPRODAJE  10.02.-12.02.2017., 24.02.-26.02.2017., 17.03.-19.03.2017.
 
Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih u regiji. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga - U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burbbery, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća. Beč - „grad muzike” je glavni grad Austrije. Grad turizma Beč može da se pohvali širokom ponudom umetnosti i kulturnih sadržaja, mnogim istorijskim znamenitostima, a posetioci ga doživljavaju gostoljubivim, šarmantnim, simpatičnim i kultivisanim. Beč je grad koji poseduje starinski šarm, a istovremeno i savremen i moderan grad sa mladom, inovativnom kulturno-umetničkom scenom i gomilom lokala, kafića i restorana za sladokusce. Ovo je Vaš dan - iskoristite ga maksimalno!
 
PROGRAM PUTOVANJA: 1. dan   Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 19h, iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 23h, iz Novog Sada oko 00:15h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. Putovanje preko MaĎarske sa usputnim pauzama radi odmora. 2. dan    Dolazak u Parndorf, slobodno vreme za shopping. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika, organizovaće se fakultativni odlazak do Beča oko 13h. Po dolasku u Beč može se posetiti trgovačka ulica Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Polazak iz Parndorfa u popodnevnim satima. Noćna vožnja sa usputnim stajanjima. 3. dan    Dolazak u Novi Sad, Beograd i Niš u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  vožnja udobnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker, troškovi organizacije i voĎstva puta.  
 
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:  međunarodno zdravstveno osiguranje,  fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika) , individualni troškovi putnika
 


View

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Barcino Tours

Desanke Maksimović 2/1, Beograd
011 334 00 15

Vaučer važi

do 17.3.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno pozvati agenciju da biste proverili dostupnost kapaciteta!
  • Kontakt telefon:  011 334 00 15
  • CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  vožnja udobnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), solo ili dabldeker, troškovi organizacije i voĎstva puta. 
  • CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:  međunarodno zdravstveno osiguranje,  fakultativna poseta Beču (10€ po osobi, fakultativa se organizuje za najmanje 20 prijavljenih putnika) , individualni troškovi putnika

Slične ponude