190 din za za EPILACIJU PLITKIH PREPONA IPL laserom u studiju DIANA-SB!

1000 DIN
Ponuda je istekla

190 din za za EPILACIJU PLITKIH PREPONA IPL laserom u studiju DIANA-SB!

Trajna epilacija radi se po IPL (Intense Pulsed Light) metodi emitovanjasvetlosti. Terapija daje individualne rezultate, ali trajna epilacija svakako znači da uništeni folikuli više nikada neće proizvoditi dlaku.  Tokom godina mogu da se aktiviraju drugi folikuli (u vrlo maloj količini) koji nisu bili aktivni i tada tretman treba ponoviti. 

Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne dlake, svetlu kožu i dobar hormonski status.Po jednom tretmanu moguće je odstraniti najviše 20-30% dlačica, jer ne prime svi folikuli dovoljnu količinu toplotne energije da bi bili uništeni. Dlačice se tretiraju u fazi rasta, pa pošto  inače rastu različitom brzinom potrebno nekoliko tretmana (u proseku od 4 do 6) da bi bile potpuno uklonjene, sa razmakom od 4 nedelje.

Za najbolji efekat, preporučuje se brijanje ili krema za depilaciju, nikako depilacija, električnim epilatorom  ili uklanjanje dlacica pincetom.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sl Diana-SB

Jablanička 33, Beograd, Beograd
065-2515997

Vaučer važi

do 24.11.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt: 065/251-59-97
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude