1900 din za 10 anticelulit masaža sa limfnom drenažom uz posluženje čaja u Centru za negu i relaksaciju Geomedika! Popust 76%!

8000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Bliži se lepo vreme, a Vi niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas!  Centar za negu i relaksaciju "Geomedika" i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom po fantastičnoj ceni od svega 1900 dinara! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas i dočekajte spremne leto! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 76% i uštedite čak 6100 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema! Limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

Stručni tim "Geomedike" je tu da Vam pomogne da postignete, poboljšate i očuvate vaše zdravlje! Njihove metode su spoj prirode, vekovne tradicije i najsavremenijih tehnoloških dostignuća uz holistički pristup! Oni su tu da Vam pomognu da Vaša lepota zasija punim sjajem i da zaista uživate! Svi zaposleni, osim bogatog iskustva, su i visokoobrazovani - svi su viši fizioterapeuti, dok stručne konsultacije, potpuno besplatno, daju lekari, specijalisti u oblastima vezanim za vaše zdravlje i lepotu! Svi  tretmani su prilagođeni upravo Vama – na osnovu Vašeg bića i uz njihovo zavidno iskustvo u dostizanju ideala prave lepote!

http://www.geomedika.rs/

http://www.facebook.com/geomedika.centar


Pitanja

čarna
16.6.2012. 13:53

Juce sam zvala da zakazem tretman i rekli su mi da ova ponuda vazi od jula meseca. Nije mi jasno kad ovde pise od 4.6 da kupon moze da se koristi. Ja sam uplatila tretmane i sad treba da cekam juli mesec da mogu da krenem da ih koristim. Ne korektno.

Kupoman

Čarna, ponuda svakako važi od 4.juna. Možda je došlo do nesporazuma, pozovi molimo te ponovo Geomediku da dogovorite termine za masažu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za negu i relaksaciju Geomedika

Zaplanjska 84 đ, Beograd
011/397-7260, 011/397-7261, 064/803-1602

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude