1900 din za paket od 10 anticelulit masaža sa limfnom drenažom ili 10 tretmana elektrostimulacije! Popust 62%!

5000 DIN
Ponuda je istekla

Bliži se lepo vreme, a Vi niste zadovoljni izgledom Vaših nogu? Nikako da se oslobodite celulita?! Mi imamo pravo i veoma delotvorno rešenje za Vas! Studio lepote "Dana 2011" i Kupoman spremili su za Vas paket od 10 anticelulit masaža u trajanju od pola sata sa limfnom drenažom ili 10 tretmana elektrostimulacija po fantastičnoj ceni od svega 1900 dinara! Započnite borbu protiv ovog upornog i dosadnog neprijatelja još danas i dočekajte spremne leto! Neka Vaše noge zablistaju u punom sjaju! Iskoristite popust od 62% i uštedite 3100 dinara!

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Elektrostimulacija je savremeni tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela tako što se dejstvom specifičnih struja mišići podstiču na rad, čime se povećava potrošnja masnoća i ugljenih hidrata, pojačava cirkulacija i detoksikacija, oblikuju mišići i poboljšava tonus tela. To je elektroterapijski  tretman visokosofisticiranim aparatom niskofrekfentnih struja, kojim se uspešno deluje na razgradnju masnog tkiva i celulita i sagoreva energija oslobođena iz masnoća, pojačava protok telesnih tečnosti i poboljšava razmena materija. Istovremeno se jača mišićna struktura, daje im se čvrstoća i podiže tonus, a figuri se vraća vitkost! Poboljšana ukupna cirkulacija i periferna mikrocirkulacija dovodi do obnavljanja ne samo dubinskih već i površinskih slojeva tkiva, a koža se revitalizuje, zateže i podmlađuje!

Dodjite u Studio lepote "Dana 2011" prepustite Vaše noge rukama profesionalnih masera i očekujte vidljive rezultate! Oni će nesumnjivo  učiniti da lepši, zategnutiji i samopouzdaniji dočekate predstojeće sunčane dane!


Прикажи Dana 2011 на већој мапи

Pitanja

MILANA
3.10.2012. 13:53
Zanima me da li ce uskoro biti oslicnih ponuda u Novom Sadu? Hvala unapred!!!
Kupoman
Milana, potrudićemo se da bude! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Dana 2011

Bul. Kralja Aleksandra 247, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude