1990 din za pet anticeluit masaža sa oklagijama + GRATIS pet termopakovanja sa anticelulit gelom u salonu lepote MADEROTERAPIJA!

12000 DIN
Ponuda je istekla

1990 din za pet anticeluit masaža sa oklagijama + GRATIS pet termopakovanja sa anticelulit gelom u SL MADEROTERAPIJA!

Maderoterapija ili terapija drvetom je sve popularnija kod nas, a i svetu. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se rešile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma. Višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane takođe ostaju zarobljeni u našem telu i zajedno stvaraju masne naslage koje liče na pomorandžinu koru – celulit. Ono što masaža okalgijama zapravo radi jeste stimulacija limfnog sistema, koji je zadužen za izbacivanje toksina iz našeg tela. Zato je stimulacija limfnog sistema izuzetno važan korak kada pokušavamo da se rešimo ovog kozmetičkog košmara, a anticelulit masaža oklagijama ima upravo tu ulogu  – ravnomernim, ritmičnim pokretima stimuliše protok limfe. Time se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje da brže radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Norwood d.o.o

Venčačka 19,Beograd, Beograd
061/2928953

Vaučer važi

do 25.7.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt: 061/2928953
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučeri se ne mogu koristiti nakon završetka ponude!
  • Adresa je Borska 78, stan 3

Slične ponude