1990 din za radiotalasno uklanjanje do 10 manjih promena na koži sa tumačenjem rezultata-seboroične keratoze, virusne bradavice, meki fibromi, lojne ciste, papilomi, cherry angion-Poliklinika Oculus!

7000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • radiotalasno uklanjanje do 10 manjih promena na koži sa tumačenjem rezultata-seboroične keratoze,virusne bradavice,meki fibromi,lojne ciste, papilomi,cherry angion

Radiotalasno uklanjanje do 10 malih promena

  • Uklanjanje promena na koži
  • Radiotalasna hirurgija radiotalasnim aparatom
  • Seboroične keratoze, virusne bradavice, meki fibromi,
  • Lojne ciste, papilomi, cherry angiomi kao i neki mladeži

RTH (Radiotalasna hirurgija)

Radiotalasna hirurgija radiotalasnim aparatom je izuzetno precizna i efikasna terapijska intervencija, koja uz pomoć radiotalasne energije brzo, jednostavno, beskrvno i bezbolno otklanja sve vrste kožnih promena za koje lekar proceni da se mogu ukloniti radiotalasima. Osim što je komforna, ova metoda je i bez neželjenih postoperativnih posledica koje podrazumevaju otok, infekciju ili krvarenje.

Radiotalasima se mogu tretirati seboroične keratoze, virusne bradavice, meki fibromi, lojne ciste, papilomi, cherry angiomi kao i neki mladeži.
Nakon dermatološkog pregleda promene, koji po potrebi podrazumeva i dermoskopiju, može se naneti lokalni anestetik u vidu kreme. Pri uklanjanju promene, finom tankom elektrodom, može se osetiti blago peckanje, a krvarenje najčešće ne postoji. Promena se uklanja u potpunosti i nije potreban drugi dolazak. Na mestu intervencije se formira krastica koja otpada posle nekoliko dana.

Pattohistološki nalaz sa dermoskopijom i specijalističkim pregledom

Radiotalsnim uklanjanjem promena na koži nakon dermoskopskog pregleda i kliničke slike, lekar specijalista dermatovenorologije, radi maksimalne bezbednosti pacijenta, može preporučiti patohistološku analizu. Jedino se ovim mikroskopskim pregledom može sa sigurnošću utvrditi da li se u mladežu nalaze maligne ćelije i ukoliko postoje, do koje dubine kože se nalaze. Patohistološka analiza ima presudan značaj za rano otkrivanje i lečenje melanoma jer se njom mogu dobiti informacije o poreklu, stepenu razvoja i brzini rasta promene. Redovni pregledi mladeža umanjuju mogućnost nastanka zloćudne promene.Ukoliko primetite crvenilo, svrab, bol, promenu oblika, promenu boje, kraste, gnojenja ili krvarenja postojećeg mladeža ili nastajanje novog, od velike važnosti je obratiti se dermatologu.

Prednost radiotalasnog noža jeste što prilikom uklanjanja promena na koži minimalno traumatizuje tkivo i dovodi do lakog i brzog zarastanja rana, bez nastajanja ožiljaka. Kauteri su manje selektivni, elektroda se zagreva i mogu nastati opekotine. Klasična hirurgija je u ovim indikacijama nepotrebna, jer su promene na samoj površini kože, te bi rez oštetio i neizmenjenju kožu i ostavio nepotreban ožiljak.

http://www.poliklinikaoculus.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 22)
Ana Profesionalnost zaposlenih.
Svetlana Ljubazno i stručno osobkje

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Oculus Bgd

Skender Begova 1, Beograd

Vaučer važi

do 15.10.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Radiotalasno uklanjanje do 10 manjih promena na koži sa tumačenjem rezultata-seboroične keratoze,virusne bradavice,meki fibromi,lojne ciste, papilomi,cherry angion!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Po dobijanju vaučera, odmah se javiti na 011/3231999, 063/1090510 radi zakazivanja pregleda!
  • Kontakt telefon: 011/3231999, 063/1090510
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite polikliniku ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude