1990 din za specijalistički ultrazvučni paket za dame (UZ štitne žlezde + UZ male karlice + UZ dojki + palpatorni pregled grudi) u ordinaciji SPIRIDON na Novom Beogradu!

9000 DIN
Ponuda je istekla

1990 din za specijalistički ultrazvučni paket za dame (UZ štitne žlezde+UZ male karlice+UZ dojki+palpatorni pregled grudi) u ordinaciji SPIRIDON na Novom Beogradu!

Specijalistička ordinacija interne medicine "SPIRIDON" uspešno radi za svoje pacijente već 15 godina. Poverenje ordinaciji Spiridon i Dr Slavici Vuković specijalisti interne medicine, je između ostalih ukazala i Ambasada Republike Austrije u Beogradu koja ju je imenovala za lekara od poverenja. Sav potencijal ordinacije usmeren je ka jedinstvenom cilju, a to je zbrinut i zadovoljan pacijent. U ordinaciji se mogu obaviti dijagnostički pregledi i procedure kao i ambulanto lečenje pacijenata. Takođe je moguće zakazati i kućne posete za bolesnike koji nisu u mogućnosti da dodju do ordinacije.

http://spiridon.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalistička ordinacija interne medicine Spiridon

Klare Cetkin 25, Beograd, Beograd
063/377042, 011/2672142

Vaučer važi

do 25.8.2017.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt telefon ordinacije: 063/377042

Slične ponude